Šareno

Sve su mame supermame

Izložba koja slavi majčinstvo

lifeX.hr

Bliži nam se onaj divni dan kada svi slavimo naše divne mame.  Biti mama nije nimalo lako ali je u isti tren i najdivnija uloga žene.

Sve mame znaju koliko u svojim glavama imaju bezbroj pitanja jesam li dovoljno dobra, mogu li bolje, dajem li sve od sebe, imam li dovoljno znanja…? A onda na sve to i okolina ima  svoja pitanja. “Jesi li rodila carski ili prirodno, dojiš li ili ne dojiš, jesi li domaćica ili radiš, putuješ li s malom djecom ili ne, jesi li istetovirana, je li ti kosa roze boje, jesi li previše povučena, jesi li se prebrzo vratila na posao itd”.

Nekako se čini što god mi žene, mame napravimo, uvijek smo na tapeti kritika. Osim toga, same sebi nabijamo osjećaj manje vrijednosti zbog našeg izgleda. Rez, strije, celulit, masna kosa, popucali nokti, višak kila, manjak kila, grudi, samopouzdanje često padne, a kako ćemo naučiti svoju djecu da vole i vjeruju u sebe, ako nam i samima fali samopouzdanja?

Možda je vrijeme da se nešto promijeni!

Dođite na izložbu “Ja sam supermama” koja će se premijerno otvoriti 11.svibnja u 18 sati, u Laubi – kući za ljude i umjetnost, Prilaz baruna Filipovića 23a

“Što želimo postići ovom izložbom? Želimo pokazati da je normalno da se žensko tijelo mijenja. Mijenja se jer je u tom tijelu 9 mjeseci raslo živo biće, jer su 9 mjeseci u tom tijelu kucala dva srca. Želimo pokazati svoje tijelo takvo kakvo je – savršeno u svojim nesavršenostima. Želimo podijeliti i naše intimne trenutke nježnosti s našom djecom. Želimo stvoriti zajednicu gdje ćemo se međusobno motivirati i biti podrška kako bi vratile samopouzdanje, kako bi naučile svoju djecu da cijene, poštuju i vole i sebe i druge. Želimo promjeniti postavke u glavi koje su nam nametnute godinama, želimo viknuti JA SAM SUPERMAMA! Jer svaka od nas upravo to i je.” rekla nam je Sonja Švajhler s portala Supermame.hr čije su sve kolumnistice, suradnice i mame blogerice pozirale  zajedno sa svojom djeco za ovu izložbu, a njihovu inicijativu podržale su i supermama Ella Dvornik sa svojom Balie Dee, te akademska glumica Petra Cicvarić, koje su također pozirale pred objektivom Pepper Weddings.

 Osim premijerno u petak, izložbu možete posjetiti i u subotu, 12.svibnja u 11 sati sa svojim najmanjima i sudjelovati u kreativnoj radionici “Laubica s gospođicom Urom”, te popiti kavu i pojesti kolače u dobrom društvu!

Bravo supermame!

Vidimo se u Laubi! 

 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori