Ideje

Sve se može kada se hoće

lifeX.hr

vikendica1

Ovdje obično pokazujemo zadnja čuda arhitekture i raskošne kuće snova, a danas vam nudimo isto jednu kuću snova ali sa potpuno drugačijim predznakom.

Svijetom vlada opći trend bijega iz brutalne civilizacije negdje u prirodu. Sve je više mladih i vrlo uspješnih ljudi, pogotovo u Americi, koji su odlučili da malo treba stati i dati i sebi ljepote i mira, a ne samo trčati za karijerom, čak pod uvjetom manje zarade.

Tako su fotograf Nick Olson i dizajnerica  Lilah Horwitz u planinama zapadne Virginije sagradili svoje malo mjesto bijega i to samo za 500 dolara.

Dvije umjetničke i vrlo kreativne duše s vrlo spretnim rukama, svoju vikendicu su napravili od odbačenih prozora i starih dasaka. Većinu tog materijala našli su u jednoj staroj štali blizu njih čiji vlasnik nije znao što bi s tim. Na sreću oni su znali i imali ideju, a i dali su si truda i to par mjeseci svog slobodnog vremena utrošili su u izgradnju svojeg carstva mira kako kažu.

Iako nemaju električnu struju ili vodovod par kaže kako im ne treba i kako uživaju u svjetlosti prave vatre i poljskom toaletu, kišnici ili obližnjoj rijeci s vodopadom za kupanje. Kažu ovu ljepotu nitko ne može platiti!

Divno je kada ljudi postanu svjesni da su neke stvari zapravo neprocjenjive i da se sve može kada se hoće!

vikendica5

vikendica2

vikendica3

vikendica4

 

 

Nick Olson website
Lilah Horwitz website
via [Yahoo!Half Cut Tea]

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori