Trend

Sve njene transformacije

lifeX.hr

Ona je planetarno popularna, potpuno otkačena, inovativna i ima popriličnu dozu “ludila” da slobodno može biti sve ono što želi kako bi postala dovoljno dojmljiva svima. Kreatori sanjaju da je obuku, fotografi žude da je fotkaju, a mi jedva čekamo da se negdje pojavi kako bi vidjeli što to ima na sebi.

Da, to je Lady Gaga, hodajuća instalacija. Žena koja se ne fura na dopadljivost već igra na kartu šokiranja i donosi nemir u ustajalu i pomalo dosadnu glazbenu scenu. Neki će reći da je pretjerala, neki će ostati zapanjeni, no bilo kakao bilo ona „drma“ svijetom i za razliku od kraljice Madonne,  pjeva odlično

Sada nećemo ulaziti u nikakvu psihoanalizu njene ličnosti i tražiti uzroke njenom egzibicionizmu, već vrlo jednostavno zaključiti,  ona je u showbizzu i zabavlja svijet, a vjerojatno super zabavlja i samu sebe sa svim svojim ulogama! Zašto ne?!!

Pogledajte kako su njene transformacije išle od 2007. Godine kada je još bila smeđokosa i vrlo oskudno odjevena, no sve je to ona, jedinstvena Lady Gaga!

no images were found

 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori