Šareno

Filipinac koji je potrošio bogatstvo da postane Superman

lifeX.hr

Herbert Chavez Superman sa Filipina toliko je opsjednut ovim likom da je do sada imao već nekoliko operacija kako bi što više sličio svom omiljenom heroju. Prvi puta je otišao pod nož 1995. godine i od tada je u potpunosti promijenio svoj izgled. Sada više uopće ne sliči na samoga sebe. Promijenio je izgled nosa, pojačao bradu, operirao oči, dodao silikone u usne, čak je stavio i implantate u bedra kako bi dobio izgled snažnih mišićna, a spekulira se da je imao i operaciju obraza i čeljusti.

Chavez osim ovih vlastitih preinaka, također ima i poveću zbirku suvenira sa likom Supermana, uključujući statue prirodne veličine, sve moguće figure, odjeću, stripove, jastuke, postere, šalice i raznorazne druge stvarčice. Sudeći prema fotografijama na Facebook profilu i tamo se često predstavlja kao Superman i Clark Kent. Neki psihijatri se slažu da Hervert možda pati od tjelesno dismorfnog poremećaja, mentalne bolesti u kojoj osoba ne može prestati razmišljati o manama na svom izgledu.

Što god bilo, Chavez je napravio to što je napravio. Ono što ne možemo znati je odgovor na pitanje koliko je novo lice donijelo sreće i ispunjenosti u životu ovog „supermanastog“ filipinca. Da li se svaki dan budi sretan što sliči na svog najdražeg lika ili je već sada nesretan jer mu fali dobrih 10-20 cm da dostigne visinu Supermana ili je jednostavno shvatio da od sada želi biti batman?! Nadam se da nije tako i da će Herbert živjeti dugo i sretno. Možda će mu sve ovo pomoći da jednoga dan shvati koliko je on sam predivan i jedinstven. Pa držimo palčeve da se to dogodi!

via:realself.com i facebook

 

 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori