Produkt

Stolica za svaki prostor

lifeX.hr

Možete li zamisliti stolicu koja savršeno odgovara gotovo svakom interijeru? Niste baš sigurni. Iskreno, nismo ni mi dok nismo vidjeli ove fotke. Nakon toga stvorila se velika ljubav između bubble stolice i nas. Zaljubili smo se svi od reda.

Izvornu bubble stolicu je dizajnirao Eero Aarnio  iz kuće  Adelta i to davne 1968. godine.  Ova stolica po godinama je pravi retro, ali kada je pogledate izgleda ultra moderna, kao da je prava pripadnica 21 stoljeća.  E da, njena izvorna boja je crna.

 Danas je bubble stolica generički pojam i prvi originalni dizajn ove stolice sada je već preuzeo mnoge boea i oblike. Definitivno, ova prozirna verzija je daleko najuklopljenija u sve prostore, i male i velike, i bijele i crne ili one u boji. Njena transparentnost ne guši prostor već mu ostavlja cjelokupnost. A ako vam je njena prozirnost dosadna možete se poigrati sa jastucima u njoj i svaki puta dobiti neki novi izgled koji ocrtava prostor oko sebe.

Duboko zavaljeni u njoj možemo samo pjevušiti: „Ljuljaj me nježno, ljuljaj me nježno polako…..!“ , i  sav stres i sve brige izljuljati iz glave!!!

via: homedit.com

Pogledaj: Imate li svoj workstation?   

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori