Produkt

Stol koji inspirira

lifeX.hr

Da li bi voljeli imati ovaj proziran stol u svojoj kancelariji? Izgleda ludo, moderno i prozračno. Jedini  problem ovog transparentnog stola što stalno morate paziti kako sjedite, pogotovo ako ste žena, ako ste u kraćoj suknji i imate sugovornika s druge strane.

Belgijski dizajner Xavier Lust  surađivao je s talijanskim proizvođačem namještaja FIAM i za njih stvorio ovaj proziran predmet žudnje mnogih direktora. Zaokružene linije daju mu mekoću i jednostavnost i dinamičan izgled, a dizajner kaže kako ovaj stol može inspirirati i nadahnuti.

Shodno tome razmišljamo i ako je stvarno tako, pa ne bi bilo loše kupiti malo ovih stolova pa ih razmjestiti po kancelarijama ekipe koja sačinjava našu Vladu. Ako bi ih ti stolovi inspirirali na neke dobre i svrsishodne gospodarske odluke i aktivnosti, ah gdje bi nam bio kraj. Možda bi konačno osjetili taj dah blagostanja i sigurnosti.

No, kako to nikada nećemo znati, ostaje nam samo da se stolovima divimo na slici i čekamo neka bolja vremena na našim običnim stolovima od iverice i zatrpanim kancelarijama namještajem koji već polako postaje vintage.

 

 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori