Muški svijet

Što žene ne vole kod muškaraca

lifeX.hr

muske-navike003

Razlike među spolovima su oduvijek bile očigledne, ali postoje neke stvari koje se nikada neće promijeniti i koje su oličenje duboke razlike među muškarcima i ženama. Psihološke razlike između muškaraca i žena nikada se neće svesti na manji nivo. Postoje mnoge stvari koje muškarci mrze kod žena, ali i obratno, a konflikt među njima jednostavno ne jenjava. Jedino što i jednima i drugima preostaje jeste da sve to prihvate kao činjenicu i tako smanje sebi muke u vezi, kojih se, u suprotnom, neće nikada riješiti.

Evo nekoliko stvari koje dame naprosto ne mogu da podnesu kod svoje jače polovine:

Prljav dom
Ovo je jedna od najgorih stvari koja je kod muškaraca urođena, a žene je naprosto mrze! Muškarci ne vole čistiti svoju sobu i uživaju u razbacivanju svoje odjeću, čarapa, hrane i ostalih stvari svuda po kući. Zbog ovog problema dame nerijetko znaju žestoko  se svađati sa svojim partnerom.

 Neurednost
Muškarci se ne vole brijati, pa se tako često znaju zapustiti i po sedam dana. Također, suviše su lijeni da bi se tuširali ili prali kosu svaki dan, a znaju i ponekada nekoliko dana ne mijenjati donji veš. Pripadnicama nježnijeg spola od tih njihovih navika naprosto se diže kosa na glavi.

 San kao kod bebe
Jači spol ima dubok san. Muškarac uopće neće ni primijetiti da je njegova draga probdjela čitavu noć čekajući trenutak kada će prestati sa hrkanjem. Žene su, s druge strane, svjesnije dok spavaju. Ukoliko muškarac drijema cijeli dan, naročito tokom vikenda kada žena želi slobodno vrijeme iskoristiti za uživanju i druženje u dvoje, ovo može postati opasan problem.

Nedostatak romantike
Da! Ovo je još jedna stvar koju žene mrze kod muškaraca. Oni uživaju u tome da budu neromantični, jer im upravo to jača ego. Većina muškaraca ne voli izražavati svoje osjećaje jer misle da su tim gestama manje muškarci,  i mogu  proći mjeseci dok se ne sjete  ponovo reći svojoj dragoj “volim te”.

 Nogomet
Muškarci vole nogomet, dok većina žena od te same pomisli dobije ospice. A kako i ne bi kada je nekim muškarcima nogomet najvažnija stvar na svijetu, kao da se radi o pitanju života i smrti kada im igra omiljen tim.

Razne igre
Većina parova zna se posvađati upravo zbog toga što muškarci vole razne video igrice. U stanju su provesti čitav vikend s društvom igrajući razne igrice, ili se pak igraju i sami jer uvijek preko interneta mogu naći društvo za kartanje!

via:zenstvena.com

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori