Muški svijet

Što to pravi muškarac treba znati

lifeX.hr

man

Iako su muškarci bez obzira na godine prav i vječna djeca, dragi snažniji spol ipak neke stvari morate naučiti i svakako shvatiti. Zrelost donosi mudrost koja vam pomaže da ljepše ispunjenije živite život.

Što je to što bi svaki pravi muškarac trebao znati.

  1. Svaki pravi muškarac, osim što zna promijeniti gumu i barata s mnogim alatima poprilično dobro, trebao bi i znati neke osnovne stvari u kuhinji. Više nemaju opravdanja za neznanje i ponašanje u kuhinji kao slon u staklani. To nikako ne znači da morate biti virtuozi, ali znati skuhati par jela, razbiti jaje, umutiti palačinke, znati kada je tjestenina gotovo, to je nešto bez čeka današnji muškarac teško da se može zvati muškarac.
  2. Kada smo već kod kućnih „zabava“ idemo na peglanje. Uključiti glačalo i lijepo ispeglati košulju bez crta na rukavu. Za ovo ne treba nikakva nauka već samo malo prakse i naravno volje. Nikada ne znate kada će vam ova vještina zatrebati, stoga lijepo je znati i ne biti ovisan o ženskom rodu zbog toga.
  3. Morate znati da se prljavo rublje neće oprati ako ga ostavljate po kući, prljavom rublju je mjesto u prljavom rublju, a ne svuda po kući.
  4. Jednako tako Wc školjka ne služi za obilježavanje terena već za uriniranje i to samo u nju, ne svuda oko nje.
  5. Muškarcu mora sasvim bit jasno da njihova žena nije zamjena za mamu već mu je partnerica u dobru i zlu. Žena ne služi za zadovoljavanje svih vaših potreba kako bi vi mogli igrati igrice ili biti s dečkima na kavi dok ona kuha ručak. To rade djeca,  pravi muškarci su rame uz rame s njom.
  6. Muško ženski svijet nije „mi“ i „oni“. Koliko god smo različiti, u odnosu ta različitost stvara „nas“.  Već morate znati u čemu su žene drugačije i prihvaćati još jedan drugačiji pogled na svijet koji vam može dati novu perspektivu.
  7. U odnosu se traže kompromisi i razgovaranje, problem se neće riješiti ako šutite o tome ili bježite od njega. Nema tako male stvari preko koje treba proći, kap po kap i čaša se napuni, a onda je dovoljna samo još jedan kap da se sve prelije.
  8. Naravno da sigurno već znate da su djeca plod odnosa i ljubavi, a ne pijanstva i dokazivanja.
  9. Pravi muškarci na varaju, to rade kukavice i kompleksaši koji misle da će svoju muškost dokazati tako što poševe  sve što im se nađe na putu.
  10. Pravi muškarac je džemtlmen i zna manire, zna s koje strane ide kraj žene, tko prvi ulazi u restoran, zna pridržati kaput i stolicu, zna pokloniti ružu i uživati uz čašo savršenog vina. Nije sva ljepota u pivi i nogometu

Dragi muškarci, ako ste sve ovo naučili spremni ste za velike stvari, jer znate kako se kaže, iza svakog uspješnog muškarca stoji uspješna žena. Stoga pazite što radite i što birate za život u dvoje (nije sve u oblinama )!

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori