Trend

Što svaka žene poželi kada stigne proljeće

lifeX.hr

crveno n

Što svaka žene poželi kada stigne proljeće?

Nakon zimskog polusna, onih tmurnih oblaka i opće zamrlosti kada sunce opet pokaže svoje pravo lice nastane općenarodno buđenje. Tako je to i kod ženske populacije. I žene se bude i postaju svjesne svog odraza u ogledalo. Naravno….. i što tada rade???

Shvate da će ljeto za koji mjesec, da su nakupile po koju kilu više, da im je ten podosta blijed, mišići opušteni, kosa zanemarena i naravno za kraj zaključuju kako nemaju ništa ni za obući.

Tako to ide kod  većine nas svih bez obzira na godine i status (osim kod onih vrijednih koji na izgled misle cijele godine i vise u teretani 3x tjedno).

I što onda radimo?? Pa ono što nam je najlakše, dohvatimo se kose i poželimo nešto promijeniti. Iako među vama ima i puno onih koji nose istu frizuru stoljećima, ali većina žena bi htjela osvježiti svoj izgled bez puno truda.

Za to su najbolje škare i boja!

E pa drage dame ukoliko želite nešto posebno mi vam predlažemo malo vatre. U kojem obimu i koje nijanse će te koristiti, odlučite same. One koje će ići na sigurno ubaciti će malo bakrenih pramenova bilo u plavu ili smeđu kosu, a one koje vole eksperimentirati mogu i cijelu kosu obojiti u crvenu s ružičastim odsjajem što je pravi hit ove sezone. Još ako nabacite bob frizuru u svim varijantama, ubacite malo nježnih razbarušenih valova kao da ste baš ustale iz kreveta, biti ćete totalno IN.

No i sve druge kombinacije u crvenom mogu izgledati i biti jednako moderne i zanosne.

Pogledajte samo kako to čarobno može izgledati!

Vatrene crvenokose! Vidite li se u njima??

 

crveno

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori