Ah ta ljubav

Što pametna žena zna

lifeX.hr

Opet malo o muško ženskim odnosima, ah vječna tema koja sve nas zabavlja. Da smo različiti to znaju i vrapci na glavi, ali da možemo zajedno i to pametno i ljubavno ovisi puno više o ženi nego o samom muškarcu. Žene su te koje vode muškarca i koje su puno više odgovornije za stvaranje odnosa. Pa što to jedna pametna žena mora znati o muškarcima. Ovdje imamo 4 osnovne stvari:

  1. Muškarci „biraju“ žene. Kada je riječ o odbiru žena, muškarci odabiru žene kao što odabiru jabuke. Oni uzimaju one koje su na nižim granama, lako pristupačne i dostupne bez previše muke. Samo rijetki muškarci su spremni napraviti napor i doći do vrha grane za onim kvalitetnijim „jabukama“!
  2. Muškarci često svoju sadašnju uspoređuju s bivšima. To im je nekako normalno, kao da na taj način mogu definirati što je dobro a što loše. To je vrlo opasno jer ishod situacija koje su se dogodile s bivšom mogu povezati sa sadašnjom situacijom i na taj način reagirati „neshvatljivo“! Ovo može izgledati vrlo zbunjujuće i davati krive signale ako žena ne shvati poantu i ne razriješi situaciju s puno takta i razumijevanja.
  3. Radost kao znak. Ako ste 80% vremena radosne i vesele sa svojim muškarcem onda ste napravili dobar odnos koji ima odlično uporište za opstanak, no ako je taj postotak ispod ove brojke budite svjesne da nešto ne štima. Zato puno smijeha udahnite u vaše sate provedene zajedno!
  4. Ponudite kompromis. Komunikacija i kompromis je najveći prijatelj dobre veze. Treba uno pričati o vlastitim emocijama i o tome što vam se sviđa i što ne, kao i puno slušati onog drugog.  Najgore je ako neke stvari ostanu prešućene, ta energija će poput aveti lebdjeti između vas i stvarati nelagodu. Nitko ne može čitati tuđe misli pa samo hrabro krenite u otvorenu komunikaciju i potaknite svog muškarca na to!

Pročitajte:      Ah te nedorečene žene!

 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori