Trend

Što je lijepo?

lifeX.hr

ljepota

Što je ljepota, kako izgleda lijepa žena? Teško je odgovoriti na to pitanje. Zapravo nakon ovog videa možemo reći da lijepa žena ima puno lica, zavisi u kojoj zemlji živimo.

Možda postoji jedan univerzalan pojam ljepote kojeg nam nameće modna industrija, no ako se okrenemo oko sebe u stvarnom životu izgleda da takav pojam ljepote baš i ne prolazi. Kako bi otkrili što je lijepo slika jedne žene poslana je u 18 država gdje su dizajneri dobili zadatak da je u photoshopu naprave lijepu, naravno po njihovim pojmovima ljepote.

Rezultat je doista zadivljujući i dokazuje  kako je pojam ljepote različit i definitivno nije unificiran, Stoga drage dame ne opterećujte se svojim izgledom već prihvatite i volite sebe baš takve kakve jeste. Ne žudite za izgledom žena na naslovnicama. Kao prvo sve je to photoshop, a kao drugo tko može reći da je to ideal ljepote. Svaka žena je lijepa na svoj način, a osim toga ljudi se prepoznaju po dušama, a ne dimenzijama tijela.

Već i vrapci znaju da ljepota dolazi iznutra, zato budite veličanstveni u sebi i trudite se biti sve bolji i bolji kako bi dosegli svoj puni potencijal, sve drugo će tada doći samo po sebi!

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori