Ideje

Kako imati vesele blagdane

lifeX.hr

Stiže Božić, ok to već znamo, a znamo da je i pravo vrijeme da svoj dom ukrasimo sitnicama. Bila bi prava šteta ne uživati u ljepoti blagdana!

Kao prvo od papira za zamatanje možete napraviti  velike „kornete“ u koje možete staviti umjetne grane Božićne zvijezde, ukrasiti mašnama i sve skupa objesiti po rukohvatu stepenica ili gdje već imate prostora.

Ako imate žičane kocke možete ih napuniti kuglicama, lampicama i zamotati u mašne. Izgleda prekrasno, pogotovo navečer kada ugasite sva svijetla, a ostanu samo ona u  šarenim božićnim kutijama.

Ako imate nekoliko staklenih vaza iskoristite ih ovaj Božić. Sa čim ćete ih napuniti zavisi od vaših želja. Na raspolaganju vam stoji hrpa stvari kao što su, kuglice, slatkiši, čokolade, češeri, voće, grančice Božićne zvijezde, lampice,  bršljan, suho cvijeće poprskane zlatom…….!

Svjećice su uvijek tako romantične i posebne, pa ih možemo koristiti i za ove blagdane. Lampione posložite na stol, između njih dodajte grančice, pomoći će i češeri, orasi školjkice, kuglice….. 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori