Arhitektura

Stari ambar postao dom

lifeX.hr

Pogledajte kakao izgleda stari ambar koji se nalazi negdje u Engleskoj!!!  Od gotovo odbačene i neiskorištena zgrade napravljen je pravi dom sa nesvakidašnjim ljepotama.

Kada promatrate zgradu izvana nikada vam ne bi palo na pamet da je unutra nešto toliko spektakularno, a tako jednostavno. Prostor za čaroban odmor i pravo uživanje, daleko od stresa u izluđujućeg ritma grada.

Arhitekti su savršeno spojili staro i novo, ostavljene i naglašene grede prostoru daju dašak starih usporenih vremena kada se je živjelo u skladu sa prirodom i njenim ritmom. Taj zarobljena energija starog vremena prostire se cijelim prostorom, kao da se spušta ovim ovalnim stepenicama i sve zamata u mir.

Zamislite samo kakao bi bilo divno skupiti svoje najdraže i proslaviti božićne blagdane u takvom prostoru, dok vani tiho sipi snijeg. Miris, bora, drveta, tiha glazba i puno osmijeha na licu, to je ono što nam treba.

No, iako nemamo ovakav prostrani ambijent i miris starog ambara ne znači da ove blagdane ne možemo provesti sa svojim najmilijima u prostoru kojg imamao i kojeg smo napunili ljubavlju i savršenim otkucajima srca!

 via:dornob.com

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori