Interier

Dom stvoren za blagdanska slavlja

lifeX.hr

s03

Dizajnerica i kaligrafkinja Ylva Sharp  renovirala je staru školu sagrađenu davne 1901 godina u Hjortnäs kraj Leksanda , Švedska. Ova 310 kvadratnih metara škola-dom nalazi se na jezeru Siljan i zapravo je osobni ukras dizajnerice koja svoje dizajnerske stvari prodaje diljem svijeta.

Tijekom obnove , nekoliko su zidova srušeni i generiranu u prostrani, otvoreni tlocrt.

Škola dvorana postala je udoban dnevni boravak s prekrasnim velikim prozorima s kojih se vidi jezero. Kuća je prostrana (kako i ne bi bili s toliko kvadrata) i prepuno slova i poruka koje se nalaze na svemu, podovima, zidovima, namještajima i ukrasima. U ovom bijelo-sivo-crnom prostoru sve se savršeno uklapa.

Dizajnerica voli mijenjati i obnavljati svoj ​​dom s godišnjim dobima zamijenivši tekstil, slike na komadima namještaja kao i novim dekoracijama sa svim onim što nađe u prirodi.  Božić počinje rano za tu obitelj , Ylva ima malu božićnu kolekciju karata , naljepnica, ukrasni papira, božićnih privjesaka u plexi- staklu, a tu je i puno prirodnih ukrasa  i grančica smreke, imele, bršljana i svega od čega se mogu napraviti čarobni božićni ukrasi.

s03

 

s01

s05

s06

s04

s02

s08

s09

s10

s11

s13

via: onekindesign.com

 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori