Šareno

Sretan rođendan Tesla!

lifeX.hr

 

Pročitajte što je govorio veliki Tesla. On je bio puno više od znanstvenika i već tada je shvaćao kolika je moć u ljudskoj svijesti!

“Radim za budućnost i suvremenici me neće razumjeti, ali jednoga dana prevladat će naučni zakoni prirode čije sam tajne otkrio i sve će se izmijeniti, kao dlanom o dlan, sve će se promijeniti.

Nastupit će nova era čovječanske mudrosti, čije će  glavne odlike biti razumijevanje vremena, otkriće izvora beskrajne energije i oblikovanje materije po volji naučnika. Ljudska svijest pomjerit će  granice života i bit će moguće razgovarati sa dušama umrlih odvojenim od tijela. Ova saznanja dodatno će promijeniti naše shvaćanje o razlici života i  smrti.

Uvjeren sam da je cijeli kozmos objedinjen, kako u materijalnom tako i u duhovnom pogledu. Postoji u svemiru neka jezgra otkuda mi dobivamo svu  snagu, sva nadahnuća, ona nas vječno privlači, ja  osjećam njenu moć i vrijednosti koje ona emitira cijelom svemiru i time ga održava u skladu. Ja  nisam prodro u tajnu te jezgre, ali znam da postoji i kad hoću da joj pridam kakav materijalni atribut, onda mislim da je to SVJETLOST, a kad pokušam da ga shvatim duhovno, onda je to LJEPOTA i SAMILOST.  Onaj koji nosi u sebi tu vjeru osjeća se snažan, rad mu čini radost, jer se  sam osjeća jednim tonom u sveopćoj harmoniji.”

Sretan rođendan, volim te!!

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori