Šareno

Srce na zna za godine

lifeX.hr

Petero djece, 12 unučadi, jedno praunuče i 77 godina braka nisu bili dovoljni da Antonio C odustane od razvoda nakon što je otkrio aferu svoje žene koju je imala prije 60 godina.

Ovaj Talijan od 99 godina navodno je prije Božića pronašao pisma koja su razmjenjivali njegova žena i tadašnji njen ljubavnik. Kada je to predočio svojoj supruzi Rosi ona mu je priznala prevaru, ali je rekla kako je to bilo davno i pokušala ga je uvjeriti da joj to sada ništa ne znači no smrtno uvrijeđeni Antonio nije htio čuti niti riječi već je odmah podnio razvod.

Prema ABC, kada ovaj razvod bude dovršen Antonio i Rosa će postati najstariji razvedeni par. Do sada tu titulu drži britanski par Bertie i Jessie koji su u dobi od 98 godina odlučili otići svako na svoju stranu nakon 36 godina braka.

Neka istraživanja kažu kako muškarci teže podnose nevjeru i teško ju zaboravljaju pa makar imali i 99 godina, nema veze, ljubav i strast ne jenjavaju i nikakve godine to ne mogu zatomiti. Srce je uvijek dovoljno snažno i voli jako i neoprostivo!

A što vi kažete na to, da li bi mogli preći preko nevjere i nastaviti dalje ili je to svakoj vezi ili braku pretežak kamen na kojeg se prije ili poslije onaj prevareni spotakne i padne?

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori