Hoteli/restorani

Splitski šušur usred Zagreba

lifeX.hr

PARADIGMA.JPGnas1

Od studenog do ožujka, zagrebačkoj gastronomskoj sceni pridružuje se Paradigma – prvi pop-up restoran u Hrvatskoj, koji će tijekom četiri mjeseca svoju splitsku adresu zamijeniti privremenom zagrebačkom u Vlaškoj 55 (prostor bivšeg restorana Rossini).

U suradnji s Turističkom zajednicom grada Splita, Zagrepčani i ostali posjetitelji ovoga fine dining restorana, u Paradigmi će moći osjetiti dašak atmosfere Adventa u Splitu . Ovdje vas očekuje puno ukusne hrane, vrijedne nagrade, prigodni pokloni i druženje s poznatim splićanima.

Paradigma će posjetiteljima u Zagrebu ponuditi spoj mediteranskog štiha te tradicionalna zagrebačka jela pripremljena od lokalnih namirnica. Zaljubljenici u dobru hranu i vrhunska vina u Paradigmi će, inače članici prestižnog udruženju restoratera Jeune Restaurateur d’Europe, doista uživati i nagraditi svoj nepca vrhunskim delicijama.

Zašto ne bi dio splitskog šušura osjetili i u Zagrebu?  Istina je da fali riva i miris mora, ali ako dođete u Paradigmu možda vam mirisi prave dalmatinske spize donesu i šum mora.

S dobrom hranom sve je moguće.

PARADIGMA.JPGnas

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori