Ideje

Sobe za izbirljive tinejđerice

room-for-teens-girl-pink-space-saving-picture

Doma imate izbirljivu mladu damu koja zna što hoće, neizmjerno je tvrdoglava i svakim danom vas tjera u očaj jer je njena soba upravo onakva kakvu ona ne želi. Ako je tako, biti će da doma imate teen girl kojoj je teško udovoljiti.

No, za sve ima rješenje. Umjesto da se vi mučite oko toga što vaše, ni veliko ni malo, derište želi, zaposlite je da sama osmisli ideju uređenja koja će biti  prikladna veličini sobe. Neka sama bira boje, namještaj, sitnice i sve što treba. Osim toga, zaposlite je oko izrade sitnica. Razvijajte kreativnost, neka slika, boja, lijepi, pomalo i šiva (jastučnice je zaista lagano sašiti), toliko je genijalnih sitnica koje se mogu sami izraditi (pa čak i namještaj).

 Roditelji vrlo često rade veliku grešku zbog nedostatka vlastitog vremena odlaze u trgovinu i kupe sve gotovo. To je zaista najlakše, ali isto tako kao jelo bez začina, pomalo uniformirano i dosadno. Uvijek je uređenje stana bolje kombinirati s opcijom  „uradi sam“  bez obzira što za tu varijantu treba puno više vremena. No, znate li da ako se zajedno udružite u posao „uredi sam“ biti će to predivno provedeno vrijeme s vašom mezimicom i ujedno i odličan način za stvaranje čvršće veze i međusobnog povjerenja, što je jako bitno u tim godinama.

 Iskoristite vrijeme korisno i ugodno, samo tako jednim udarcem možete je učinite sretnom i renovirati  njenu sobu, naučiti je  da je biti kreativan velika vrlina, pokazati kako se mnoge stvari mogu napraviti  uz dobru volju i malo vještine,  a uz sve to, vrijeme provesti zajedno u druženju i sreći. Igrajte se zajedno, gađajte bojama, uživajte i puno se smiješite.

Bajkovita soba za vašu princezu

A kako sobe mogu izgledati pogledajte u galeriji.

[nggallery id=574]

via: homedit.com

Facebook komentari

Odgovori