Ideje

Sobe za izbirljive tinejdžerice

Sobe mogu bit posebne ako se malo potrudite

lifeX.hr

 

Doma imate izbirljivu mladu damu koja zna što hoće, neizmjerno je tvrdoglava i svakim danom vas tjera u očaj jer je njena soba upravo onakva kakvu ona ne želi. Ako je tako, bit će da doma imate tinejdžericu kojoj je teško udovoljiti.

No, za sve ima rješenje. Umjesto da se vi mučite oko toga što vaše, ni veliko ni malo,  dijete želi, zaposlite je da sama osmisli ideju uređenja koja će biti  prikladna veličini sobe. Neka sama bira boje, namještaj, sitnice i sve što treba. Osim toga, zaposlite je oko izrade sitnica. Razvijajte kreativnost, neka slika, stvara, lijepi, pomalo i šiva (jastučnice je zaista lagano sašiti), toliko je genijalnih sitnica koje se mogu sami izraditi (pa čak i namještaj).

 Roditelji vrlo često rade veliku grešku zbog nedostatka vlastitog vremena odlaze u trgovinu i kupe sve gotovo. To je zaista najlakše, ali isto tako kao jelo bez začina, pomalo uniformirano i dosadno. Uvijek je uređenje stana bolje kombinirati s opcijom  „uradi sam“  bez obzira što za tu varijantu treba puno više vremena. No, znate li da ako se zajedno udružite u posao „uredi sam“ bit će to predivno provedeno vrijeme s vašom mezimicom i ujedno i odličan način za stvaranje čvršće veze i međusobnog povjerenja, što je jako bitno u tim godinama.

Iskoristite vrijeme korisno i ugodno, samo tako jednim udarcem možete je učinite sretnom i renovirati  njenu sobu, naučiti je da je biti kreativan velika vrlina. Osim toga možete joj pokazati kako se mnoge stvari mogu napraviti uz dobru volju i malo vještine, a uz sve to, vrijeme ćete provesti zajedno u druženju i sreći. Igrajte se zajedno, gađajte bojama, uživajte i puno se smiješite.

Bajkovita soba za vašu princezu

A kako sobe mogu izgledati pogledajte u galeriji.

via: homedit.com

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori