Trend

Snježne alge, švicarski ledenjaci i alpske ruže u antiage kolekciji

lifeX.hr

nikel nas

Upravo proglešena najperspektivnija poduzetnica Mirjana Brlečić, direktorica i vlasnica tvrtke Priroda liječi d.o.o, proizvođača jednog od vodećih brandova domaće kozmetike Nikel navikla je na nagrade. Kako ne bi kada ih već ima četrdesetak!

Ova magista farmacije uspjela je spojiti sve svoje ljubavi i znanja u stvaranju kozmetičke bajke zvane NIKEL. To prepoznaju i mnogi drugi. Tako je prije mejsec dana na najvećem britanskom sajmu inovacija (BIS) u velikoj i jakoj konkurenciji “NIKEL PRIVÉ”, nagrađena je zlatnom medaljom i posebnom nagradom za dizajn!


nikelprive_pr

Kolekcija NiKEL PRIVÉ sastoji se od 3 proizvoda (krema, serum, elixir) koji se međusobno nadopunjuju i djeluju sinergijski. Već nakon par dana korištenja koža postaje nevjerojatno glatka, sjajna, hidrirana i izglađena. Učinkoviti sastojci spojeni su u posebno dizajniran kompleks anti-aging njege koji se nalazi pod zaštićenim imenom MB Complex®.

Što NIKEL PRIVÉ čini tako posebnim?

Jeste li čuli za Snježnu algu koja uspijeva razviti strategiju preživljavanja na ledenjacima i hladnoći?
Ova vrsta extremophile algi smanjuje učinke starenja na proteinskom nivou jer aktivira dva ključna faktora dugovječnosti: gen Klotho i AMPK senzor energije, koji zajedno dovode do poboljšanja stanične obrane, oksidativne  otpornosti na stres, detoksikacije i popravak stanica. Rezultat je snažna proizvodnja kolagena i pomlađivanje epidermalnih funkcija kože, a oštećenja poput staračkih pjege su manje vidljiva.

Za 24h hidratacija odgovorna je voda švicarskih ledenjaka inkapsulirana u liposome.
Na visini od preko 4000 metara u srcu visokih Valais Alpa, voda švicarskih ledenjaka počinje svoje putovanje tijekom kojeg se filtrira i obogaćuje mineralima i elementima u tragovima. Inkapsulacijom vode švicarskih ledenjaka u liposome pojačava se njeno prodiranje u kožu što rezultira dubokom i dugotrajnom hidratacijom.

Pentapeptide-48  biološki aktivan peptid
Inspiriran epigenetičkom znanošću, dizajniran kako bi odgodio starenje stanica kože tako što oponaša funkciju royalactina iz matične mliječi. U kliničkim studijama, ovaj peptid stimulira obnovu kože, pa već nakon prve primjene osjetna je razlika u glatkoći u glatkoći kože. Za poboljšanje apsorpcije, peptid je ugrađen u meki sustav kapljica karite maslaca.

Ekstrakt listova alpske ruže štiti proteine kože
Ovaj ekstrakrt sprječava karboksilaciju proteina kože, koja dovodi do nepopravljivih oksidativnih procesa pa zbog toga stanice stare.
Vjerujemo da smo vas zainteresirali za NiKEL PRIVÉ kolekciju, a uskoro vam donosimo još pojedinosti o ovoj inovativnoj ant-age kolekciji.

Vaša koža zaslužuje najbolje, a to s NIKEL kozmetikom možete dobiti!

mb

 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori