Ljepota

Slavni stilist poludio za metodom pomlađivanja naše doktorice

Žene žele biti lijepe i to nije ništa novo, tako je od kada postojimo. Danas žene osim ljepote žele zadržati i svoj mladenački izgled, a sve je više i muškaraca koji potajno odlaze na razne antiage tretmane. Industrija ljepote postala je vrlo moćna. O filerima, botoxima i ostalim “magijama” estetske medicine već toliko znamo. Razne poliklinike nude najnovije tretmane, ultrazvuk, radiofrekvenciju, nekirurške liftinge koji zatežu kožu vraćajući joj tonus.

I sve se vrti oko kože!

A što se događa s mišićima ispod kože, što ćemo s njima?

Odgovor na ovo pitanje ima Sanja Malbaša Gošović liječnica opće prakse, spec. akupunturolog i kozmetolog, inovatorica s 54 zaštićena industrijska dizajna i od 1990. godine ponosna vlasnica brenda TEENLIFTING®.

Ona je do svog izuma došla sasvim slučajno. Pacijentici  je tretirala migrenu elektrostimulacijom. Kako je žena dolazila redovito, tako je i njezino lice postajalo sve mlađe i mlađe. Tretman, osim što je izliječio migrenu, djelovao je i na mišiće lica koji su se ovom stimulacijom učvrstili i tako napravili prirodan lifting.                                                             

Da bi elektrostimulacija djelovala na sve mišiće ravnomjerno bilo je potrebno dizajnirati posebne elektrode. Kada je to uspjela, zaštitila je patent i stvorila novi brend kojeg je nazvala TEENLIFTING®  (zaštićen u Hrvatskoj, Europskoj uniji, Kini, SAD-u te drugim zemljama svijeta).

Osim što dugi niz godina razveseljava mnoge naše slavne i manje slavne žene, doktorica prodaje i franšizu.  Do sada franšize postoje po Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji, no svoje znanje pomlađivanja, ali i rješavanja mnogih zdravstvenih problema počela je prezentirati i u svijetu. Nedavno je imala uspješnu prezentaciju svoje metode u Frankfurtu na sajmu Cosmetica, te na sajmu BEAUTY u Düsseldorfu. Posjet sajmovima rezultirao je i prodajom franšize u Njemačku, ali i u dalekom Cape Townu u Africi.

Na sajmu je upoznala i Samuela Sohebia, slavnog stilista mnogih poznatih soba kao što su; Nicole Scherzinger, Lewis Hamilton, Cara Delavigne, Paris Hilton, Kendall Jenner, Alessandra Ambrosio i dr.  Samuel se oduševi tretmanom i postao pravi ambasador ove  jedinstvene prirodne metode stimulacije svih mišića tijela i lica istovreno,

Kako je krenulo ne bi se čudili da uskoro i slavna lica Hollywooda polude za njezinom metodom. Držimo palčeve da tako i bude.

Intervju sa Sanjom Malbašom Gošović  pročitajte ovdje.

 

Facebook komentari

Komentari dozvoljeni

— obavezno *

— obavezno *