Šareno

Slavlje ljepote, talenta i zajedništva

lifeX.hr

miss world 20161

 

Sinoć je održano veliko finale izbora za Miss Svijeta 2016. U prepunoj dvorani MGM National Harbor 139 djevojaka iz cijelog svijeta prodefilirale su pozornicom u želji da preuzmu krunu najljepše na svijetu. To je uspjelo predivnoj Stephanie Del Valle iz Puerto Rica. Prva pratilja je Miss Dominkanske republike, a druga pratilja je Miss Indonezija. Bilo je ovo slavlja ljepote, divnih haljina, čarobnih mladih žena koje osim ljepote krase i mnoge drugo osobine i talenti jer sama ljepota više nije dovoljna.

Gotovo 4 tjedna prije velikog finala djevojke su se natjecale u raznim kategorijama (sport, talent, top model, multimedia i ljepota sa svrhom) te skupljale bodove, a pobjednice kategorija su direktno ušle u top 20.

Našoj predstavnici Hrvatske Angelici Zacchigna malo je falilo da uđe u finale top 20 izbora za Miss Svijeta, bila je druga u sportu i peta u talentu. No Angelica iako je malo tužna nije razočarana.

“Bilo je ovo čarobno iskustvo. Pokazala sam što znam i dostojno predstavila Hrvatsku. Sada doma idem puna srca i s mnogo novih  prijateljstava koje sam ovdje stekla.” rekla je Angelica nakon izbora, “Sretna sam što sam bila dio ove lijepe priče, dobila samo toliko toga, ovo su mi bila najintenzivnija 4 tjedna ikad.”

U dvorani je Angelica imala i strastvene navijače, njezine roditelje i dečka koji su joj došli biti podrška. Sutra će se svi zajedno vratiti u Hrvatsku bogatiji za jedan divan doživljaj.

Maja Vračarić i Iva Loparić iz direkcije izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta zadovoljne su događanjem: “Drago nam je što je Angelica imala ovakav uspjeh. Nakon dugo godina ponovno se se pričalo o Hrvatskoj. Angelica je osvojila sve svojim čarobnim glasom. Ona je u Washingtonu ostvarila svoj san, a prava karijera tek je čeka nakon ovog izbora.”

miss world 2016cdjpg

miss world 2016e

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori