Trend

Simplicity-kolekcija za jedinstvene žene

lifeX.hr

Mlada dizajnerica Diana Viljevac  pravo je lahor toplog proljetnog vjetra na ovom našem modnom nebu. Svi znamo da Hrvatska nije lako okruženje za sve one koji se bave kreativnošću, no Diana u svemu tome pronalazi izazov i bez straha i upitnika odlučila je živjeti svoje snove! 

Dijana kaže:
Inspiracija koju neki  zovu  „strast“, poneki nazivaju „namjerom“,  no bilo kako da je zvali to je onaj jedinstveni impuls  što me uvijek tjera dalje. Lijep dan, ugodni ljudi, smiješak stranca, energija koja ulazi u vene i potiče na stvaranje nečeg novog i drugačijeg.  Tu nastaje iskra ideje za nove stvari.

Moja strast je pogledati dobre fotografije, kampanje, reklame i sve me to ispunjavaju i pun snagom koja se konzervira u meni, a onda se vlastitim činom kreacije pretvara u oblike i materijalizira u stvarnosti. Moj dizajn, namijenjen mlađoj populaciji, nosiv je, jednostavan i jedinstven te kao takav ima sve bitne karakteristike dobrog pret-a-portera. Iako  sve više radim na vlastitim kolekcijama, nemam dovoljno prostora za izlagati svoje modele stoga mi je jako bitno svu svoju filozofiju u fotografiju. Trudim se biti drugačija i  dočarati svu moju ekspresiju kroz slike kako bi  zainteresirala  javnost svojim kampanjama.

U ovom editorijalu  u kojem smo snimali kolekciju koju sam nazvala Simplicity koristili smo  dosta crvene boje,koja  simbolizira ljubav, strast i radost. Osim toga djeluje snažno, ima razdražujuće djelovanje te popravlja raspoloženje.

 U svom radu uvijek nastojim prikazati ženu atraktivnom,modernom i glamuroznom, tu sam nit vodilju imala i pri stvaranju i oblikovanju ove kolekcije. Koristila sam neutralne tonove u kojima prevladavaju bež i boja pijeska  u zlatnom odsjaju. Svaka haljina je unikatna i sastoji se od minimalno 20 dijelova posebno iskrojeni i spojeni na jedinstven način.

Ove haljine svaku ženu čine elegantnom, profinjenom, ženstvenom i svakako, totalno drugačijom od drugih, jer kao i moje haljine i svaka od nas je unikat za sebe i zaslužuje biti jedinstvena!“

 Eto, što još reći ne ovu prekrasnu priču, možemo samo poželjeti Dijani da nastavi dalje, i da sve više jedinstvenih žena hoda svijetom u njenim jedinstvenim haljinama!

Foto: Marko Marinković
Make-up: Dunja Tomić
Model: Ivana Zidar

 DG

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori