Trend

Sex&city zavladao gradovima diljem svijeta

lifeX.hr

aaa

Serija Sex&city ostavila je veliki trag kod svih gledateljica koje su s oduševljenjem gledale dogodovštine zanimljive četvorke. Reprize se s jednakim oduševljenjem gledaju i danas.

Uz svu opće-žensku zanimljivost koju je serija nudila, modni izričaj glavnog lika, dražesne Carrie je nešto što je od svega ostavljalo najveći dojam. Haljinice, suknjice, cipelice, torbice, mašnice i sav ostali modni arsenal doista je bio neponovljiv.

Glavna glumica Sarah Jessica Parker je sve to znala nositi s velikom otmjenošću, a isti modni stil zadržala je i u privatnom životu. Zbog toga i nije čudo što se je Sarah odlučila okušati u dizajnu njenih najstrastvenijih modnih dodataka u kojima tako spretno hoda ulicama NY. Ako još niste odgonetnuli , riječ je o cipelama. Zaslužna je za promociju brendova Manolo Blahnik i Christian Louboutin koje je nosila u seriji, no sada se je dala u ozbiljan posao stvaranja svog vlastitog brenda cipela.

I ne samo da je napravila kolekciju koju je lansirala u veljači, već je uspjela zaluditi žene diljem svijeta koje sa velikim oduševljenjem kupuju njene cipele. U suradnji s poznatim američkim maloprodajnim lancem Nordstorm Jessica piše svoju novu modnu stranicu.

 Njenu kolekciju možete pogledati ili kupiti neki od primjera na web shopu  nordstrom. Cijene se kreću oko 300 dolara.

Modne ludosti Sex&city postaju realnost koja se širi, a različite Carrie hrabro koračaju ulicama mnogih gradova diljem svijeta. Et, takve su žene,  kada nešto zavole, onda stvarno vole!

sjpc sjp-shoe-collection1 scp3 sjp5

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori