Hoteli/restorani

Savršen guest house u Portugalu

lifeX.hr

Poseban Miss’Opo Guest House nalazi se u povijesnom području grada Porta u Portugalu. Ovo je jedinstvena i stilski vrlo kreativna, ali funkcionalna zgrada puna je osobnosti. U svome prostoru osim apartmana, sadrži  vrlo šik caffe, te dućan pun zanimljive i jednako tako nesvakidašnje odjeće.

Topla i pozitivna atmosfera prepuna neobičnosti nudi kreativne i drugačije ideje i za svakog gosta poseban je doživljaj boraviti ovdje  i živjeti pravi portugalski  život.

U prostoru se savršeno nadopunjuje sirovi industrijski  dizajn, koji uključuje sive betonske zidove išarane kredom,  svjetla koja vise sa otmjenom profinjenošću,  zbog pažljivo odabranog namještaja, pribora i galerije. Mješavina modernih i tradicionalnih materijala čine bazu  za pravi umjetnički dodir.

Caffe bar  predstavlja  središte ove kuće, to je mjesto gdje su ljudi opušteni, sretni i spremni za mnoga druženja i uživanja. Prostor prepun detalja, ideja, cvijeća, čipke, starih drvenih prozora, malih stolića, drvenih stelažica, knjiga svakom gostu nude svoju umiljatost i onaj topli dodir starina.

Izgleda da ovakvi unikatni prostori koji nude odmak od svakodnevnog kaosa  i odišu mirnoćom, postaju novi trend u ugostiteljstvu. Danas gosti traže puno više od uredne i tople sobe i praznih i nezanimljivih prostora u lobijima hotela.

Pa ako budete u Portugalu, svakako navratite i pogledajte kako ovo izgleda.

via: yatzer.com

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori