Interier

Romantični stan s posebnim detaljima i još posebnijim ljubimcima

lifeX.hr

 

Svatko voli svoj dom, a nekima je dom doista pravo malo umjetničko djelo. Upravo takav, artistički stan nalazi se u Zagrebu na Vrbanima. Ovdje osim trosjeda, nama skupocjenih dizajnerskih komada, sve što tu možete naći stari je pomno odabrani i uređeni namještaj s puno nesvakidašnjih sitnica, posebno uređene zidove i sve s velikom dozom estetike.

Zanimljive tapete kombinirane su s plavo-zelenom bojom zida na kojem se odlično ističe bordo trosjed, a ostala dva zida su u neutralnoj sivoj boji koja ostavlja dojam betona. Sve skupa jedno drugo odlično nadopunjuje i daje dinamiku, a ne guši prostor i ostavlja dovoljno svjetla.

U stanu se nalaze svi elementi, voda, vatra, zemlja, i naravno zrak, a sve skupa dopunjeno je s puno drveta u naturalnom izgledu, pa čak jedan kut ispunjava velika grana koja izgleda poput prvog drveta. Akvarij nosi element vode, mali kamin donosi vatru, a biljke zemlju, sve to ostavlja divnu energiju u stanu. Sve je puno i anđela u svim oblicima, a velika krletka odlično nadopunjuje romantičnu atmosferu kojom stan odiše.

I kuhinja je tako posebna, kao da ste ušli u neku staru venecijansku palaču, zidovi su tirkizno-zlatni, a retro stol se odlično stapa s okolinom i zlatnim pločicama.

A da bi sve imalo dodatnu razigranost pobrinuli su se tri kućna ljubimca koja su nas potpuno oborila s nogu.

Ovo je doista čarobni meditativni dom za uživanje i duše i tijela.

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori