Trend

Ratovi zvijezda kao inspiracija za modnu kolekciju

Futuristička kolekcija puna zvijezdica

lifeX.hr

Ratovi zvijezda zaludili su svijet. Ljubitelja ove sage ima u svakom kutku ove naše plave kugle, a ima ih i kod nas. Tako je dvojac it Twinsa osmislio svoju novu capsule kolekciju koja slavi baš Ratove zvijezda.

Kolekcijom dominiraju crna i ljubičasta boja s detaljima žute i crvene te zanimljivim uzorkom zvjezdica. Jaki statement komadi kao što su zimski kaputi s zanimljivim konstrukcijskim rješenjima ili detalji od eko krzna roza boje, upotpunjeni kroz par ležernih kombinacija tipičnih za street style, učinit će ove zime da ne prođete nezapaženo. Zaštitna lica kampanje su modeli agencije Talia model, Lucija Putanec i Karla Barać. Fotografiju potpisuje Darija Cikač, a asistent fotografa je Neven Muretić.

“Ovo je naša prva capsule kolekcija, a vizuali slave ljubav prema filmovima znanstvene fantastike i futurizma. Kao veliki fanovi s nestrpljenjem iščekujemo novi nastavak Ratova zvijezda “Posljednji Jedi”. Goruće pitanje broj jedan je: “Tko je posljednji Jedi?”. A goruće pitanje broj dva, svakako: “ Zašto je posljednji?” izjavili su dizajneri Damir Begović Domagoj Štimac koji se kriju iza popularnog modnog brenda Twins.

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori