Moda

Raskošne haljine čekaju da se sutra prošetaju pistom

Ivica Skoko1

Ako ste ljubitelj mode onda zasigurno znate da je počeo Bipa Fashion.hr. Sutra svoju veliku samostalnu reviju ima Ivica Skoko. Ivica je poznat po svojim raskošnim večernjim haljinama koje obožavaju mnoge dame i one poznate i one manje poznate. U njegovim haljinama svaka žena se osjeća kao diva pa tko ih onda ne bi poželio nositi.

Za sutra Ivica je pripremio 40 novih prekrasnih haljina koje jedva čekaju da se pokažu javnosti i prošeću pistom. Danas smo naišli u njegov atelje gdje nas je dočekala Billy. Ivica je bio u butiku, upravo su mu došle slavne dame koji će sutra imati njegove haljine.

U ateljeju je sve mirno, nikakve tenzije niti stres. Krojačice su vesele i nasmiješene, sve haljine su gotove i čekaju sutrašnji dan  da se konačno pokažu u svojoj raskoši i oduševe sve prisutne. U to uopće ne sumnjamo.

Billy nam je rekla da je sve gotovo, još trebaju samo neke sitnice doraditi, koji gumb našiti i sl. Mi smo malo bacili pogled na njih i što drugo nego poželjeli imati barem jednu takvu haljinu u svom ormaru.

Pogledajte i vi kako izgleda u ateljeu iliti radionici, a mi se sutra javljamo iz backstage-u live. Moći ćete vidjeti kako izgledaju pripreme za izlazak na pistu. Tamo uvijek bude zabavno, užurbano i veselo!

Pratite nas!

 

 

Facebook komentari

  • Podijeli ovaj post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg

Komentari dozvoljeni

— obavezno *

— obavezno *