Trend

Raskošna čipka još uvijek je kraljica top vjenčanica

Koji trendovi vladaju modnim pistama vjenčanica

lifeX.hr

U Westgateu je održan dvanaesti Wedding EXPO, a posebna poslastica sajma je bila velika revija vjenčanica, svečanih haljina i haljinica za klencerice koju je organizirao Wedding City.

Mnogobrojni parovi koji će uskoro uploviti u bračnu luku s oduševljenjem su pratili reviju i pažljivo promatrali dio iznimno bogate ponude Wedding Cityja, najvećeg hrvatskog salona za vjenčanja i svečane prigode.

Svaka mladenka poželi izgledati poput najljepše princeze na svoj dan vjenčanja, stoga pomno prate sve trendove i spremne su danima i mjesecima tražiti baš onu njihovu haljinu.  Da im se olakša ovaj delikatan izbor, na jednom mjestu su mogle pogledati koji su to najnoviji trendovi vjenčanica na reviji Wedding Citja. 

Uz najpoznatije svjetske brendove poput Demetriosa, Lune Novias i Cosmobelle čije neodoljive vjenčanice nose žene diljem svijeta, predstavili su i svoj vlastiti brend Ana Milani, što je oduševilo mlade dame željne zanimljivog i posebnog dizajna.

A što je trend?

Raskošna čipka još uvijek je najpoželjniji materijal, osobito u makrame izvedbi koja svojom ljepotom plijeni na prvi pogled vjenčanicu pretvara u pravo remek djelo. Tu su i cvjetni ornamenti, pogotovo 3D koji vjenčanicu pretvaraju  neodoljivu kreaciju i daju lepršavost. Krojevi su vrlo profinjeni, daje se naglasak na struk i cijelu siluetu.  Deklotei su ili duboki ili vrlo zatvoreni, a dugi rukavi ponovno su se vratili u velikom stilu dajući vjenčanicama onaj damski, elegantni dojam davnih diva velikih ekrana.

Wedding City je nedavno otvorio još jedan salon pa buduće mladenke mogu, osim u Westgateu, vjenčanicu iz snova potražiti i u Avenue Mallu. 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori