Radionica: Kako razmišljati kreativno

Što je marketingaš ili PR-ovac…. ili možda dizajner, arhitekt bez dobrih ideja? 

Ništa posebno, samo netko tko donosi prosječnost, a prosječnost više nije dovoljna. S tim se slaže i Svjetski ekonomski forum koji je uvrstio kreativnost među top 3 tražene vještine zaposlenih.

Zato nemojte ostati prosječni. Naučite kako postati kreativni mag koji će stvarati briljantne ideje i oduševljavati svoje klijente, šefove i sve oko vas.

Pa što Vam je raditi?

Utopljeni u rutini svog svakodnevnog posla, u neprestanoj utrci za vremenom i ono malo kreativnosti koje ste imali iščezlo je.

Treba Vam “kreativno razdrmavanje”! Potaknuti Vašu kreativnost i vratiti je na velika vrata kako bi stvarali nešto jedinstveno, drugačije, primamljivo, nešto što ostavlja trag i plijeni pažnju.

Kreativnost je nešto što se može razviti, ako se usudite razmišljati drugačije i izaći iz klišeja i rutina. Otkrite kako razmišljati maštovitije, kako stvarati ideje s vau efektom i vjerovati u sebe da uvijek možete bolje i originalnije.

Budite brzi, dođite na radionicu dok to još nije napravila vaša konkurencija.

MALA HRVATSKA KREATIVNA TURNEJA: ZAGREB; SPLIT; OSIJEK

SAMO ZA VAS POKLON: 50% POPUSTA – KOTIZACIJA SAMO 725 kn

KR marketing

Program radionice:

10:00 – 11:30 sati
Što je to kreativnost, zašto nam treba, tko je sve kreativan, gdje smo se i zašto izgubili, načini razmišljanja, kako funkcionira naš mozak, kako potaknuti kreativno razmišljanje i generiranje ideja, mali trikovi i alati, leteći stroj, razdrmavanje utabanih staza, zločesti kamatar, vicevi bez veze

11.45 – 12.30 sati
Stvaranje i evaluacija ideja-brainstorming (po zadnjim znanstvenim istraživanjima, kako to rade u Googlu).
Priprema za brainstorming, probuditi dijete u sebi, ruka koja piše

PAUZA ZA RUČAK

13:30 – 15:00 sati
4 etape kreativnog procesa i što raditi u svakoj etapi. Kada treba gurati, a kada se odmaknuti. Primjeri velikih (Dylan, Keith Richards, I<3 NY). Gdje tražiti inspiraciju i kako je nastao Nike slogan. Mali trikovi za velike ideje. Vjera u instinkt. Osobine kreativaca i kako ih stvoriti.

15:15 – 16:00 sati
Najveći neprijatelji kreativnosti, kakav nam je ego i što nam radi, upoznajmo sebe da bi mogli rasti– napraviti vlastit plan. Proaktivna formula i život bez stres. Samomotivacija.

16:00 – 17:00 sati
Šarenica (domaća zadaća, mali savjeti, pitanja, konzultacije, razmjena ideja)

Pogledajte kako je bilo na kreativnoj radionici- Poslovni dnevnik

KAKO SE PRIJAVITI
Želite li se prijaviti za sudjelovanje u seminaru, molimo vas da nam pošaljete ispunjenu prijavnicu na e-mail adresu: info@lifex.hr . Po zaprimljenoj prijavi poslat ćemo vam predračun za plaćanje kotizacije. Dokaz o plaćenoj kotizaciji potrebno je poslati na email: info@lifex.hr najkasnije dan prije radionice kako biste osigurali svoje mjesto na seminaru. Račun ćete dobiti nakon održanog seminara.

U cijenu je uključen ručak, kave, osvježenje i materijali.

Prijavnica: Prijavnica za seminar

 

Predavač: mr. sc. Danijela Gašparović

danijela otvorenje izlozbeMr. sc. Danijela Gašparović diplomirala je na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu, zatim je magistrirala marketing na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Završila je i Odnose s javnošću na London school of public relations. Bavi se slikarstvom (6 samostalnih izložbi u Zagrebu i Briselu) i pisanjem (knjiga Plavuša u borbi s nosorogom, knjiga u pripremi Kreativno razmišljanje čini razliku). Dugo vremena radila je kao direktor prodaje, marketinga, te korporativne komunikacije i ta iskustva su joj uvelike pomogla u daljnjoj karijeri.

Dugi niz godina proučavala je mnoge samorazvojne tehnike i pohađala razne seminare (Bruno ŠimlešA, NLP-a, life coachinga i dr). U proučavanju drevnih znanja i mudrosti obišla je Tajland, Burmu, Meksiko, Indiju, Izrael….! Danas se bavi edukacijama i PR-om, vlasnica je portala Lifex.hr, piše kolumnu i urednica je online magazina. Sva svoja profesionalna, znanstvena i životna znanja i iskustva spojila je u jednu vrlu zanimljivu priču, u mudrost koja zadire u sve segmente naših života i otkriva kako možemo biti sretni, nadahnuti i inspirirani.