Trend

Proljeće je, a u ormarima pustoš ili?

lifeX.hr

11

Prve zrake sunca, procvjetalo cvijeće u parkovima, nagovijestili su nam godišnje doba koje nas budi iz zimskog sna, da, riječ je o proljeću. Osjećate li miris proljeća u zraku? Osjećate li prirodu koja se budi oko nas? Sunčeve zrake probijaju se kroz naše prozore. Opijeni sunčevom svjetlosti vadimo iz svojih ormara odjeću koja je odspavala zimski san.

Neki od nas su odmah pohitili u shopping centre po nove komade.

Pitam se da li je nužno kupovati zbog promjene godišnjeg doba ili kad nam se nešto svidi ili kad smo primorani zbog dotrajalosti nekog odjevnog komada.  Kombiniram shopping kad je sale ili kad naletim na komad kojem ne mogu odoljeti. Znate to su oni komadi kod nas žena -love at first sight.  Uvijek kupite ono u čemu se vi osjećate ugodno, bez obzira da li je must have ili ne!

Prije shoppinga pročekirajte svoj ormar, vjerojatno ćete naći odjeću koju niste nosili, a sad bi ste mogli početi. Dok hodate ulicom bacite pogled na prolaznike, inspiracija je svuda oko vas. Izbjegavajte kupnju odjevnog komda koji ne odgovara vašem konfekcijskom broju. Zašto se osjećati kao sardina u novoj haljini umjesto kao princeza. Kupite uvijek jedan basic komad koji možete kombinirati u dnevnim i u večernjim satima. Nikad ne znate kad ćete zbog potrebitosti vaše firme morati ostati duže na poslu, a onaj sladak dečko kojeg škicate već neko vrijeme pozvao vas je na dejt.

Savjetujem kupnju odjevnog predmeta kojeg nikad ne bi ste stavili na sebe. Zašto? Razlog je jednostavan drage moje dame, promjene. Promjene su ključne i potrebne. Začinite outfit osvježenjem, može to biti i boja ruža za usne, boja koju nikad do sad niste stavile na svoje usne.

Proljeće može zavrtiti vašom glavom u mjeri da se odlučite za promjenom boje ili dužine vaše kose. Izađite iz okvira. Eksperimentrajte s pramneovima raznih boja koji su in. Ombre još uvijek ne izlazi iz mode. Iz kalsične duge ravne kose odlučite se za kovrče.
Uplovite u sunčane dane u stilu, odlučite se izaći iz okvira svakodnevnice.
Predlažem nekoliko outfita koji mogu poslužiti kao inspiracija.
Sanja Mrvelj

Zara
zara

 

Mango

mango

H&Mhm

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori