Trend

Probuđena ženstvenost na Chair dance tečaju

lifeX.hr

chair dance

Postoji li bolji način da se izrazi sva ženstvenost žene nego kroz ples, a kada je u pitanju Chair dance onda je to pun pogodak.

Chair dance je za sve žene, ne trebate biti u formi, niti imati plesno predznanje niti biti određenih godina (za sve punoljetne je). Dapače, maštovite koreografije su tehnički prilagođene početnicama, a svako plesno iskustvo će učinit ples još boljim. Ovo je vremena slobode, odvajanja od svakodnevnih obaveza i svih životnih uloga, vrijeme uranjanja u vlastitu ženstvenost. U dobrom društvu, u dobrom ritmu, energičnim koreografijama kako to dolikuje pravoj “dancing queen”.

Chair dance se održava kao tečaj dva puta tjedno po sat vremena ili kao radionice koje se održavaju vikendom.  Cilj mu je osnažiti žene u izražavanju svoje snage, strasti, radosti i senzualnosti. Kroz jednostavne pokrete, sekvence i koreografije otvaramo se svom senzualnom izričaju, stječemo sigurnost u kretanju i slobodi plesnog izražavanja.

Trening Chair dancea sadrži 10 minuta plesne tehnike, 10 minuta istezanja te 40 minuta učenja koreografije na stolcu. Preporučuje se svim ženama koje se žele izraziti i ponovo upoznati kroz ples i pokret. Više informacija o ovom zanimljivom plesu na stolici pogledajte na Alldance.hr

Cijena je 300 kn tečaj ili 400 kn radionica, a poklon bon naručite na petra.alldance@gmail.com

 

 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori