Hoteli/restorani

Priuštite si Tajland

lifeX.hr

Da li ste bili na Tajlandu? To si svakako trebate priuštiti. Malo u Bangkok, pa do sjevera u Chang Mai i za kraj odletjeti na jug na čarobne tajlandske otoke. Jedan od njih je Koh Samui. Otok je sam po sebi čaroban, čak i da spavate u vreći za spavanje, ali ako si još priuštite i senzacionalan smještaj, onda je to odmor iz snova. Vila Mia je ono što tražite. Vilu još nazivaju i Samui vila.

Vrlo bajkovita i spektakularno, vaš će odmor pretvoriti u pravu fantaziju. Vila ima 5 spavaćih soba koje su povezane s bazenom u sredini vile. Svaka soba ima kupaonu u kojima su kade savršeno ukomponirane za potpunu intimnost.

Vila se nalazi na samoj plaži pa ako vam dosadi odmaranje i tišina uz bazen, 20 metara dalje je Chaweng plaža, kajak i sva ostala čuda koja će vam upotpuniti boravak i utažiti želju za avanturom.

Pogledajte samo slike i recite da li bi mogli poželjeti nešto drugo?

Ono što trebati je samo skupiti dobru ekipu i pravac Tajland. Vila Mila je dostupna za iznajmljivanje cijele godine za minimalni boravak od 3 dana. Na noć ova vila dođe od 1200 do 2600 dolara.

Naručiti se možete na: http://samui-villas.com/villa-mia.htm

Pogledajte:Želite odmor iz snova?

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori