Trend

Prirodno pomlađivanje kože

lifeX.hr

Face with closed eyes of a beautiful woman

Najmodernija istraživanja i tehnologija su napokon pronašle idealnu formulu za potpuno prirodno pomlađivanje i liječenje kože. S ovim tretmanom,  koža sama sebe pomlađuje te vraćate izgubljeni sjaj.

nešto više o tom tretmanu saznali smo u poliklinici Milojević.

Kako izgleda tretman?
Ovo je tretman u kojem vadimo vašu krv, te posebnom cenrtifugom radimo ekstrakciju vaše plazme pune faktora rasta i matičnih stanica. Tu plazmu, već 10 minuta nakon vađenja krvi, injektiramo poput tretmana mezoterapije u cijelo lice, dekolte, vrat i ruke kroz tanke iglice. Tretman je bezbolan i brz, a osim malog crvenila na licu koji traje 24 sata nuspojava nema. Potrebna su 3 tretmana u razmacima od mjesec dana. Tretman je potpuno prirodan, jer injektiramo samo vašu, posebno pripremljenu plazmu, i tako doslovce vraćamo kazaljke na satu vaše kože. Lijep primjer je koža oštećena sunčevim zrakama, jer znanstvena istraživanja pokazuju da plazma tretmani “popravljaju” sva oštećenja i vraćaju kožu u stanje kada je bila puno mlađa.

Što je pomlađivanje kože prgf plazmom?
PRGF-Endoret (plasma rich in growth factor-endogeneus regenerative technology) je jedna od najbolje dokumentiranih procedura na svijetu s kliničkim podacima od preko 20 godina i poduprta je s više od 70 znanstvenih radova – više od bilo koje druge PRP procedure te nam je danas dostupna i u estetskoj medicini i dermatologiji. PRGF je jedini tretman plazmom koji ima licencu u EU za pomlađivanje kože, i zbog toga jer jedini ne uključuje leukocite, rezultati pomlađivanja kože su bolji a nuspojave puno manje.

PRGF Endoret je 100% autologni tretman koji se prvi pojavio na tržištu što znači da neće doći do neželjenih reakcija jer se u postupku ne koriste strane tvari, a to znači da je 100% sigurno.

1

Zašto baš PRGF tehnologija a ne neka druga?
Postoji razlog zašto najbolji nogometni klubovi i sportske zvijezde, košarkaši i tenisači, koriste upravo PRGF-Endoret tehnologiju u aplikacijama kao što su ozljede koljena i ligamenata. Među najpoznatijima, možemo izdvojiti Rafaela Nadala, Christiana Ronalda, te nogometne klubove kao Real Madrid i Chelsea. Naša plazma sadrži proteine koji imaju biološku aktivnost stimulacije i ubrzanja regeneracije tkiva. Kada god nam se dogodi ozljeda, naše tijelo upućuje proteine u to područje i stimulira proces koji pomaže u obnovi oštećenih tkiva. Isti proces se može primijeniti i na kožu jer ovakav tretman može pomoći u regeneraciji kože i smanjenju bora dodajući pravi kolagen i polako otpuštajući nutriente i proteine u kožu te zbog toga smanjivati vrijeme starenja kože, a istovremeno popravljati već učinjenu štetu.

PRGF-Endoret ne uključuje leukocite koji uzrokuju upalu. Možda ste čitali o poznatim osobama koje su se podvrgnule proceduri tzv. vampirskog facelifta u kojem se koriste leukociti tako da dolazi do inflamatorne reakcije. Ovo nije vampirski facelift, te smo zato i čekali do dolaska PRGF tehnologije za injekcije plazme, jer s drugim tehnologijama, leukociti su uključeni, te su crvenilo i oteklina učestaliji i traju minimalno 3 dana. Usto, rezultati pomlađivanja ovom tehnologijom su dokazano znatno najbolji. PRGF-Endoret ima Europski CE certifikat te Američki FDA Approval.

Koje se regije mogu tretirati?
Koža na licu, vratu, dekolte i ruke.

U cjelokupnom procesu starenja, starenje kože nije izolirani proces, već je dio generalnog procesa koji uključuje sve organe i sisteme organa. No, važnost našeg vanjskog izgleda sve više raste. Ova rastuća svijest o estetici znači i porast interesa za razvojem novih proizvoda koji nam omogućavaju poboljšati izgled kože. Ideja korištenja PRGF Endoret tehnologije za tretman facijalnog antiageinga je rezultat mnogih osnovnih i kliničkih zapažanja koja su povezana s iznimnim učincima nakon aplikacije u tkivo.

Kapacitet PRGF-Endoret-a za aktiviranjem regeneracije tkiva se može suprotstaviti degenerativnim promjenama koje se pojavljuju u koži nakon tridesete godine života.

Revolucionarne dobrobiti tretmana

 • Povećana konzistencija kože
 • Smanjenje bora
 • Povećana svjetlina tena
 • Nema promijene u ekspresiji lica
 • Biostimulacija tretiranog područja
 • Kompatibilnost s drugim kozmetičkim postupcima
 • Povećana vlažnost i osjećaj hlađenja kože
 • Usporen proces starenja kože
 • Regenerativna i korektivna svojstva kože
 • Obnavljanje i rejuvenacija kože
 • Povećana produkcija kolagena
 • Povećanje rasta krvnih žila
 • Potaknuta diferencijacija stanica sa stimulacijom svih potrebnih stanica za regeneraciju
 • Stvaranje ekstracelularnog matriksa – vezivno tkivo koje je ključno za učvršćivanje i oblikovanje
 • Adhezija tkiva, osobito kožnih zalistaka, transplantata kosti i trauma. Ovo pomaže tkivu da se drži zajedno i postane snažnije

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori