Šareno

Priča o Hefneru iz prve ruke

 

Otišao je Hugh Hefner, čovjek koji je stvorio playboy carstvo o kojem su maštali muškarci diljem svijeta. Lijepe žene, gola tijela i zabava do jutra u savršenom Playboy dvorcu dio je imidža slavnog Hefnera.

No kako to izgleda s druge strane kamere. O tome svjedoći Diana Niven (Bečirević) koja još uvijek živi u LA i koja se rado sjeća svih tih starih dana. Diana je nakon karijere modela i novinarke došla u LA. Tamo se nastavila družiti s mnogim slavnim imenima. Nezin dobri prijatelj bio je i Leonardom Rossi s kojim je često nedjeljom dolazila kod Hefnera na večeru gdje su se okupljali njegovi dobri prijatelji.

“Bilo je zanimljivo promatrati Hefnera u njegovom prirodnom okruženju, sa svojim prijateljima kako časka o tako uobičajenim stvarima. Čak pomalo i dosadno. Bez reflektora, polugolih žena, zabave. To su bile sasvim mirne i opuštene večeri.” kaže Diana.

Hefner je imao djecu koju je odgajao gotovo tradicionalno. Iako je cijelog života gradio svoj plebojski imidž, s godinama mu je toga bilo preko glave tako da je svoje slobodno vrijeme iz reflektora provodio na drugačiji način. Zapravo njegov posao je bio muškarcima prodavati bajku.

Jesi li bila i na tulumima?

“Da bila sam na tulumima, najzanimljiviji su bili Middle Summer Night i naravno Helloween party. Tamo se doista živjela bajka.

Kako je tamo dolazilo mnoštvo ljudi, organiziran je poseban mini bus koji je vozio ljude do vile. Već je u autobusu bilo veselo, vozači su bili kostimirani. već je tu počelo zastrašivanje. Od svog dvorišta bi napravio groblje, a iz svakog kuta je vrebalo nešto zastrašujuće. Tamo sam se nauživala jeze za cijeli život.

Middle Summer Night za mene je bio ljepši party, tu bije bilo jeze, samo ljepota. Sve je bilo u stilu Orijenta, puno jastuka, cvijeća, voća. Djevojke su imale sjajne repove poput sirene i plivale u lagunama. Sve je izgledalo doista bajkovito. Mislilo se na svaki detalj.

A kakva je hrana bila?

“Hefner je birao najskuplji meni, na ničem nije štedio. jeli su se jastozi, školjke, škampe, kavijari, tamo je bilo nezamislivih vrsta voće. Pila su se prvoklasna vina, a šampanjac se točio kao da je voda. Lijepo je bilo to doživjeti, mada moram priznati nisam baš s tih partyja išla sretna i ispunjena, gledati sve te žene koje su tamo tretirane samo kao seksualni objekt vjerojatno je samo muškarcima bilo super. Ali to je tako bilo!

S Hefnerom odlazi i jedna bajkovita priča u povijest. Došla su neka druga vremena. Iako i dalje muškarci vole razgolićene lijepe žene, nadamo se da je sve manje žena koje vole biti samo polugole i lijepe, već žele nešto puno više od toga. Zaista se nadamo!

 

Facebook komentari

  • Podijeli ovaj post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg

Komentari dozvoljeni

— obavezno *

— obavezno *