Šareno

Priča koja će vas ganuti do suza

lifeX.hr

pas

Toliko je na ovome svijetu samih i napuštenih i toliko tužnih priča! Na sreću neke priče dobiju sretan kraj, a za neke nikada ne doznamo i ostanu daleko od nas. Današnju priču koja nas je ganula do suza, želimo podijeliti s vama. Radi se o napuštenom psu Miley. Miley je svoj dom našla na napuštenom smetlištu. Jadnu, bolesnu, gotovo uništenu i gladnu pronašli su ljudi iz udruge koja spašava pse (radi se o Americi).

Miley su odveli veterinarima kako bi je pokušali spasiti od svih parazita, bakterija i bolesti koje je imala. Nakon nekoliko tjedana mirovanja, uspjela je ozdraviti, a rane su polako zarastale. Tada su Miley donijeli Frankija, psa koji je također pronađen na ulici i koji je bio totalno prestrašen i izbezumljen. Kada su ga doveli do Miley ona ga je odmah prigrlila uz sebe i ubrzo su njih dvoje postali pravi prijatelji, prepuni ljubavi jedno za drugo.

Pogledajte kako cijela priča izgleda, pogledajte video i svakako pripremite maramice!

Lijepo je činiti dobro! Čuvajte svoje kućne ljubimce, ne ostavljajte ih na cesti  kada vam dosade i imajte suosjećanja prema svakom živom biću na ovoj planeti. Svi oni su tu sa svrhom! Ako ne možete ništa drugo, dajte ima barem ljubavi!

 

pas1

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori