Trend

Preoblikujte svoje tijelo baš tamo gdje trebate

lifeX.hr

andrea4

Nema žene koja je u potpunosti zadovoljna svojim tijelom, pogotovo u ova doba godine kada znamo da ćemo za koji mjesec uskočiti u kupaće kostime.

Svaka od nas će pronaći komadić svog tijela kojeg bi malo učvrstili, otopili salo, zategli, uklonili celulit, naravno i sve to bez puno muke. Ponekada nam ni naporne dijete ne pomažu jer ne mršavimo baš tamo gdje želimo. Drage dame ne trebate više brinuti zbog toga jer je danas to jednostavnije nego ikad.

Ako tražite provjereno učinkoviti tretman nekirurškog oblikovanja tijela onda je to Med 2 Contour. Najizvođeniji tretman nekirurškog uklanjanja masnih stanica 3 godine zaredom. Med 2 Contour je novi, specijalno razvijeni ultrazvučni uređaj koji kombinira djelovanje niske i visoke ultrazvučne frekvencije iz dvije snažne glave ultrazvuka integrirane u aplikator uz vakuum i posebnu sondu za limfnu drenažu. Vjerojatno vas puna toga zanima o ovom tretmanu, zbog toga smo došli u Dharma institut zdravlja i ljepote, te od vlasnice Ivane Škender doznali zašto je Med 2 Contour toliko poseban.

Zašto sve žene obožavaju tretman Med 2 Contour-om?

Zato što je dokazano najbolji tretman oblikovanja tijela na svijetu i najbolja prava alternativa operativnoj liposukciji. Preoblikuje tijelo tamo gdje vi to želite, 100 % je siguran što je potvrdila najrigoroznija agencija na svijetu za ispitivanje kvalitete medicinskih proizvoda i uređaja – FDA.

Za vrijeme tretmana prisutan je osjećaj opuštajuće, tople masaže, a ono što je najvažnije rezultat je odmah vidljiv. U prosjeku smanjenje obujma od 2,5 cm ispuštajući masne kiseline i trigliceride. One se zatim apsorbiraju i preko limfnih i krvnih žila transportiraju jetri. Kroz prirodni metabolizam jetre, ovaj višak masnih kiselina i triglicerida se eliminira iz tijela. Kod celulita razbijaju se vezivna vlakna, što je osnova u uklanjanju celulita. Limfna drenaža koja je integrirana u aplikatoru, poznata kao “zonska masaža” uvelike olakšava ovaj proces eliminacije. Koja područja tijela se mogu tretirati? Sve lokalizirane masne naslage, osim na licu i vratu. Najpopularnije zone tretiranja nakon prvog tretmana. Med 2 Contour je također zadnjih godina najizvođeniji tretman svoje vrste i u našoj regiji – 27 centara s više od 20.000 odrađenih tretmana!

Koja područja tijela se mogu tretirati?

Sve lokalizirane masne naslage, osim na licu i vratu. Najpopularnije zone tretiranja su područja trbuha, noge, stražnjica i bokovi, donji dio leđa, jahačke hlače, područje grudnjaka na leđima, ruke, koljena, područja zahvaćena celulitom.

Koliko traje Med 2 Contour tretman i koliko često ga treba ponoviti?

Svaka sesija obično traje 45- 75 minuta, uključujući fotografije i mjerenja te ovisno o veličini područja liječenja. Većini klijenata bit će dovoljno 5 tretmana za postizanje iznimnih rezultata.

Jesu li rezultati s Med 2 Contourom trajni?

Rezultati koji se dobiju Med 2 Contourom su slični rezultatima koji se dobiju operativnom liposukcijom. Dok se klijent drži životnog stila u skladu s dobivenim rezultatom, rezultati su trajni. Prije tretmana treba piti puno vode kako bi se olakšalo ukapljivanje masnog tkiva tijekom Med 2 Contour tretmana.

ISKORISTITE VELIKI PROLJETNI POPUST I

STVORITE TIJELO IZ BAJKE!

Dharma institut zdravlja i ljepote
telefon: 098 864 858
Hondlova 2 a, Zagreb

 

dharmaFacebook komentari

lifeX.hr

Odgovori