Interier

Potpuno drugačije

lifeX.hr

Talijanski arhitekti iz studia Studiota  transformirali su stambeni prostor u zaista zapanjujući suvremeni dom s neuobičajenim rješenjima. Ovaj stan ima 85m2 i dovoljno prostora za sve potrebne prostorije, no što je najzanimljiviji ima i dovoljnu visinu da se i sa njom malo poigra.

Stan je smješten u neposrednoj blizini  Piazza Castello u Torinu, a vlasnik je za rekonstrukciju utrošio 80.000 eura. Mijenjano je sve, instalacije, podovi, zidovi, prozori. Arhitekti su se odlučili za bijele zidove i puno drveta tako da je stan jako prostran s puno svjetla i potpuno minimalistički namješten. Čak i kuhinja izgleda posebno, bez gornjih elemenata i s policama u zidovima ne odaje dojam da se baš nalazite u kuhinji.

Najzanimljiviji dio stana je definitivno radna „soba“ ili radni prostor koji se nalazi na galeriji. Ovaj dio je cijelom prostoru dao posebnost. Stepenice koje vire iz zida i drveni radni stol izgledaju poput ukrasa na zidu i zaista su briljantna ideja za ovako visoke prostore.

 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori