Trend

Posebna njega zimi, probajte s ova dva proizvoda

lifeX.hr

lice zima

Naša koža u vrijeme zime traži posebnu njegu. Ne samo zbog hladnoće i vjetra koji ostavljaju svoje tragove na našim nezaštićenim obrazima, već i boravak u grijanim prostorima dodatno isušuju zrak pa taku i našu kožu. Nije ni čudo da u takvim uvjetima naša koža može reagirati i pojaviti će se nešto što nazivaju “zimski svrbež” što će dodatno oštetiti kožu.

Što učiniti da do toga ne dođe?

Redovito njegujte kožu hidratantnim i hranjivim kremama ujutro i navečer. Doma obavezno koristite ovlaživač zraka ili postavite posude s vodom na radijatore. Ako je vani jako hladno zaštitite lice, a ne zaboravite niti na zimsko sunce, pogotovo u planinama. Izbjegavajte sapun i vodu. Kožu čistite micelarnim otopinama, naš prijedlog je da probate micelarnu otopinu  Olivala.

Zašto micelarna otopina?

Olival micelarna otopinaZato što nježno čisti kožu te uklanja nečistoće i ostatke šminke. Može se koristiti za čišćenje lica i vrata, za sve pregibe ili nabore kože, kao i kod osjetljivih područja oko očiju, jer je toliko nježna da ne izaziva nikakve iritacije. Jedna od velikih prednosti micelarne otopine je da ne isušuje kožu,  ne narušava prirodnu ravnotežu i vlažnost kože te ostavlja ugodan osjećaj mekoće.

Olivalova micelarna otopina laganog je i osvježavajućeg citrusnog mirisa, a nakon nanošenja nije ju potrebno ispirati. Sastav micelarne otopine u najvećem je postotku voda, no Olivalova je dodatno obogaćena eteričnim uljem smilja koje pomaže pri regeneraciji i revitalizaciji kože te ekstraktom jabuke, bogatim A,B,C i K vitaminima koji pojačavaju tonus kože, dok flavonoidi i fenoli iz jabuke djeluju antiseptički i antioksidativno.

Čarobni set OLIVAL

CC krema odlična za ovo zimsko doba

U potrazi za dobrom hidratantnom kremom, ali i puderom što će skriti crvenilo na licu kada izađemo naolival cc hladnoću posegli smo za i za CC kremom. U jednom proizvodu je stopljena lagana hidratantna krema s mineralnim  pigmentima koji se prilagođavaju boji kože i nježno prekrivaju crvenilo i nepravilnosti. Krema sadrži biotin i pantenol koji brinu o zaštiti  kože od dehidratacije, a djelotvorno ulje smilja potiče njezino obnavljanje uz snažan anti-age učinak. Osim što nježno umiruje, ova krema bez parabena koži vraća vlažnost te ujedno zamjenjuje korektivni puder, a može se kupiti u medium i light nijansi.

Prirodnost ovih proizvoda i njihovu prirodnu kvalitetu jamči Nature certifikat koji s ponosom nosi cijela Olival linija smilje.

Čuvajte svoju kožu, probajte ova dva proizvoda i pišite nam koliko ste zadovoljni!

 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori