Trend

Poklon za one koji tragaju za savršenstvom okusa i esencijom zdravlja

lifeX.hr

G&M RAW medovi

Vjerojatno dok ovo budete čitali pitat ćete se je li ovo moguće. I mi smo se pitali kada smo otkrili ove proizvode. Svi oni ljubitelji zdrave hrane, a pogotovo oni koji uz to i žude za nečim posebnim bit će oduševljeni Green&more proizvodima.

Dakle predstavljamo vam jedinstvenu kombinaciju meda od bagrema s jagodama, pa s borovnicama, za ljubitelje đumbira tu je kombinacija s đumbirom i limunom, a tu je i mala tvornica zdravlja med sa zelenom pšenicom.

Pitate se sada kakvog je okusa?

Ah, okus je božanstven, pogotovo onima koji baš nisu ljubitelji okusa meda. Sada s ovim proizvodima mogu uživati u različitim okusima i ne osjećati da zapravo konzumiraju i med. Sve zdravo, organski i “miriše na još”!

Delikatni proces proizvodnje uključuje nježno i precizno miješanje nepasteriziranog ekološkog meda, pod posebnim uvjetima i okolnostima uz dodatak organskog voća i začina sve dok ne postane kremasta bogata poslastica.

Raznolikost konzumiranja ovih krem medova limitirana je samo maštom. Možete uživati u njima kao namazu za palačinke, waffle, slatkom zaslađivaču za mlijeko, kavu, čaj, kao dodatak domaćim proteinskim pločicama ili ravno iz teglice. I ako ne preferirate okus meda, ovaj dodatak organskog voća i začina natjerat će vas da se zaljubite u Jednostavno neodoljive Green&More RAW krem medove.

Poklonite nekom posebnom ovu esenciju užitka i zdravlja.

Ove zanosne delicije možete kupiti OVDJE.

Pakiranje od 250 grama 54,90 kn.

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori