Ideje

Pogledajte kako možete oplemeniti stan bez izdataka

lifeX.hr

 

S vremena na vrijeme poželite promijeniti nešto u stanu, a naravno kako to uvijek biva za to se baš i nema novca, pa na kraju stan ostane kakav je i bio.

No, to baš i ne mora biti tako. Pokazat ćemo vam neke ideje kako oplemeniti stan, a da za to ne morate izdvojiti bogatstvo.

Prva ideja može biti grana umjesto karnišne. Pogledajte samo kako može izgledati odlično. Ako trebate nešto otkačenije uzmite novine i od njih složite kartu svijeta. Za to vam treba malo znanja i spretnosti da se složi velika karta kao na slici, ali ništa nije nemoguće.

Ako imate stol koji vam je dosadio možete ga oblijepiti s šarenim trakama. Da vam se trake ne odljepljuju možete ga učvrstiti tako što ćete ga premazati bezbojnim lakom.

Stare knjige i časopisi mogu vam poslužiti kao polica ili ako ih spojite s remenom i stavite mali jastuk biti će vam od pomoći ako vam zatreba dodatno mjesto za sjesti.

Imate li prazan zid ispunite ga šarenim papirom umjesto slika, pogotovo ako imate stare okvire ili na okvire navucite stare majice sa zanimljivim natpisima. Može izgledati vrlo zanimljivo.

Pogledajte slike i izaberite što vam se sviđa!

 

svasta

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori