Ideje

Pišite po zidovima

Sjećate se kada ste išli u osnovnu školu i pisali po ploči? Zgodno vrijeme zar ne? 

Pa priuštite si taj osjećaj opet, zašto ne, a možete to isto iskustvo priuštiti i vašoj djeci. Biti će vam zahvalna i uz put će jako uživati.

 Kako to ostvariti?

Ma ne morate kupovati školsku ploču, ipak smo mi u 21 stoljeću pa danas postoji boja po kojoj možete pisati kredom, pa brisati. Isto kao nekada po ploči u školi. Ovu boju možete nanijeti gdje god vam srce poželi. Ako je vaše mali nestaško zaljubljen u crtanje i šaranje po zidovima jednostavno možete sve zidove u njegovoj sobi obojiti  spomenutom bojom  pa neka crta koliko želi, bez straha i bilo kakve štete.

A i vi se možete igrati, pogotovo u kuhinji. Kuhinja je odličan prostor za zapisivanje. Sjetite se samo što sve trebate zapisati u kuhinji, toliko toga. Sve ono što trebate kupiti, možete zapisivati recepte, poruke kao što su „ručak je u hladnjaku“, „pokupi rublje“ „upali perilicu“  „volim te“…..ma toliko toga. Osim toga dok kuhate možete malo upražnjavati svoje umjetničke sposobnosti, zapisivati stihove, crtati ili ako kuhate u dvoje možete si igrati kružić-križić!

Osim toga, možete obojiti i namještaj pa i po njemu ispisivati inspirativne poruke, pisati planove i posjetnike. A kada ste sretni cijelo ormar iscrtajte cvjetićima ili smajlićima ili pak nacrtajte veliko srce!

Kada vam dosadi sve što ste pisali imate spužvu i u trenu oka  ploha je spremna za novi izazov, novi tekst, crtež ili tek prazninu!

Pogledajte: Bicikli u kupaonu

Facebook komentari

 • Podijeli ovaj post:
 • Facebook
 • Twitter
 • Delicious
 • Digg

2 komentara

 • Pozdrav !
  Zanima me gdje se može kupiti boja po kojoj se može pisati ? Sa čim se može po njoj pisati i pošto vidim da je iza kuhinje dali može ta boja zamjeniti plocice između kuhinjskih elemenata kao i na slikama? Koja je cjena te boje ?
  Hvala !

  • Hi Tamara,

   boju potražite u svim boljim prodavaonicama boja. Po njoj možete pisati sa kredom, i brisati. Sada je to veliki hit da se postavi u kuhinji i da se igra po zidu. Osobno nememo iskkustva koliko ta boja može trajati na zidu kuhinje, ali vjerujemo da može, pogotovo jer danas se ne kuha toliko puno, suđe se pere u mašinama…..!

   Ako ne možete pronaći boju, mi smo našli način kako sami možete napraviti boju http://lifex.hr/kako-dobiti-zid-za-pisanje/. Treba probati i malo se igrati :-).
   Veliki pozdrav
   Lifex.hr

Komentari dozvoljeni

— obavezno *

— obavezno *