Produkt

Patentiranio i proizvedeno u Hrvatskoj-selfieNotes bilježnice

lifeX.hr

selfieNotes

Pogledajte kako izgledaju dobro! Sada se sigurno pitate što je to?

To su vesele bilježnice, ali ne obične bilježnice. Ovim bilježnicama naslovnicu kreirate sami. Konačno na svojim koricama možete imati fotku koju želite, možete biti zvijezda svoje bilježnice ili na nju staviti bilo koju najdražu fotku ili neku prekrasnu miso koja će vas inspirirati svaki puta kada je pročitate. Ove bilježnice dozvoljavaju što god poželite.

Ako ste pomislili kako je to još jedan produkt Made in China, sa oduševljenjem kažemo NE. Ove selfieNotes bilježnice su osmišljene, patentirane i proizvedene u Hrvatskoj. Eleonora Di Loreto vlasnica tvrtke Pergament promet  dugi niz godina radi s papirima. Kaže da su je njeni kupci zapravo inspirirali da osmisli ove selfieNotes bilježnice. Ela je neprestano od njih dobivala upite o bilježnicama koji na koricama imaju ovu ili onu sliku. Bilježnice sa slikama su omiljene i kod onih malih i onih starijih učenika.  Tako je stvorena ideja o bilježnicama čije korice može svako sebi napraviti po želji. Bilježnice su tehnički osmišljene tako da naljepnice ne mogu zapinjati i trgati se, a osmišljen je i program s kojim jednostavno možete urediti svoje fotke.

Cijela ideja je završila dobivanjem patenta!

Ukoliko želite imati ove jedinstvene bilježnice možete ih kupiti u svim trgovinama Narodnih novina kao i velikim shoping centrima, ili on line na e-kupi. U paketu se nalaze dvije A4 bilježnice i tri naljepnice, možete birati između 10 veselih boja.

Izaberete fotku koju želite, na webu selfienotes.eu  nalazi se program s kojim ćete vrlo lako urediti fotku koju želite imati na naslovnici. Uređenu fotku treba samo isprintati na priloženu naljepnicu i nalijepiti na selfieNotes bilježnicu.

Ove bilježnice ne samo sa su originalne i posebno već bude kreativnost stoga su svakako dobro došle u svaku torbu!

Uživajte kreirati svoju selfieNotes bilježnicu i budite originalni!
SN

 

 

 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori