Hoteli/restorani

Paris na dlanu

Kako u Parizu izgleda slavni lanac hotela

lifeX.hr

Samo zatvorite oči i mi vas vodimo da Parisa i to ravno na jednu od najprestižnijih modni ulica u svijetu Rue Saint-Honoré, gdje je smješten hotel Mandarin Oriental. Okružen haute couture kreacijama i samo na nekoliko koraka udaljen od muzeja Louvre,  hotel odiše bezvremenskom elegancijom i savršeno dizajniranim prostorom. Ovaj suvremeni hotel  osmislili su  Wilmottea & Associés SA i ponudili svijetu još jedan luksuzan smještaj profinjenog stila  s božanstvenim pogledom na grad mode i romantike.

Ovaj hotel ima i svoje vrlo poznate ljubitelje među kojima su Liam Neeson, Christian Louboutin, Morgan Freeman, Helen Mirren i mnogi drugi.

Mandarin Oriental je inače poznati brend čiji se hoteli nalaze u mnogim gradovima diljem svijeta gotovo u svim poznatijim gradovima. Kod nas ih još nema, (najbliže su nam i Milanu i Munchenu), no možda nam se jednog dana pridruže  jer postajemo sve značajnije svjetsko turističko odredište.

Ovakvi hoteli su za nas sa našim plaćama ipak malo preskupi ali lijepo je barem na slikama zaviriti u ove odaje zamamnih pogleda na Eiffelov toranj koji se bljeska u daljini!

 

494

 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori