Dom

Ovo se zove JAHTA!

lifeX.hr

Vjerojatno je svako od nas barem malo preko ljeta maštao o kakvoj jahtici s kojom bi plovili po otocima i mazili se sa suncem dok se ljeto rasipa u svojoj vrelini. Divno, daaaaaaaa!  AAAAAAA da li ste ikada zamišljali da na jahti možete imati svoj otok?! Vjerojatno niste, kome bi to palo na pamtet???? Pa palo je! Ekipa iz  Yacht Island Design već je i razradila koncepciju te ponudila gotov projekt. Na vama je samo da kažete DA i platite ovo veselje.

Bilo kako bilo ideja je genijalna. Vlastiti otok, čak i bi imali i vlastiti vulkan i vodopad!! A kada se zaustavite možete imati i vlastitu plažu sa dokom za kojeg vežete brodiće, skutere i ostala čuda za igranja na vodi. Naravno, imate i heliodrom, jer što će vam otok ako na njemu nema tuluma sa zanimljivom ekipom.

No, možda je nekom ovo ipak malo previše divlje i nije dovoljno elitno za njihov profinjeni ukus! Za njih društvo iz Yacht Island desinga ima rješenje, jahtu na kojoj imateglavni trg Monaka!! Vjerujem da je ovo dovoljno elitno i za one najzahtjevnije. Brod od 155 m sa brzinom og 15 čvorova, sadrži sve što može zatrebati jednom bogatstvom utopljenom razmaženom um. Između svih „perverzija“ ima čak i kino dvoranu, a o bazenima i palmama da ne govorim!

Naravno, ovo su samo predložene ideje, no svatko može doći sa svojom idejom koju će stručni  tim u Yacht Island desingu  razraditi i ponuditi idealno rješenje. Što god mislili o ovome, svakako je za pozdraviti novu filozofiju razmišljanja o dizajnu koju su hrabro pokazali ljudi u Yacht Island Desingu. Kako sami kažu njihova ideja je inovativna i jako smiona, te lomi do sada postavljene granice unutar  brodogradnje. O dizajnu razmišljaju na holistički način, glavna ideja se proteže ne samo kroz osnovni izgled jahte već i kroz najsitnije detalje u interijeru. Ništa se ne prepušta slučaju niti klasičnim tradicionalnim rješenjima. Inovativnost i mašta je ono što nas vodi u novi svijet!

Gledajući sve ovo moramo priznati da je priča genijalna i može nam pomoći da više ništa ne gledamo istim očima. Bilo što radili, ako slomimo uobičajene limite i pustimo bezgraničnu maštu da stvara nove koncepte, ništa više neće biti isto! Zato free your mind!!!!

 

 

 

 

izvor: yachtislanddesign.com

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori