Interier

Ovo je pravi specijalitet

lifeX.hr

01

Danas vam stvarno predstavljamo specijalitet. Kada prođete ova trošna vrata zgrade iz 19 stoljeća  u ulici Lafayette u SoHo, New York ulazite u čudnovati svijet kuće redatelja horor filmova  “Friday the 13th,” “The Texas Chainsaw Massacre” i “Frankenstein”. Ova kuća koja ima 6 etaža trenutno je najskuplji stambeni objekt za iznajmljivanje. Marcusa Nispel i njegova supruga ovu kuću su kupili 1996. za 1,75 milijuna dolara.

Kako sada par uglavnom živi na Zapadnoj obali, ovaj prostor i NY iznajmljuju ovaj prostor za snimanje video spotova i za razne zabave. Tako je u toj kući Beyonce 2008. snimila spot za svoju pjesmu Halo. U spotu Beyonce pliva u posebno konstruiranom bazeni pod vodom u bijeloj haljini.

Bazen je zaista poseban , nalazi se usred kuće i poput akvarija je i ima staklo sa jedne strane, a s druge okrugle „prozore“.

Ovako nešto nikada niste vidjeli

Svi detalji u stanu su posebni. Tu su nautičke svjetiljke spašene s broda  u Staten Island, starinski francuski kamin, umivaonik od kamena, otvorena industrijska kuhinja, a pločice u kupaonicu su donesene iz francuskog samostana. Sve u ovom stanu je fascinantno i ima svoju priču.

Stan sa šarenim staklima

A znate li za koliko se ovaj stan iznajmljuje i to ? Kao i stan i cifre su fascinantne! Mjesečna renta iznosi 100.000 dolara, 50.000 $ će te platiti za tjedan najam, a ako ovdje želite provesti noć koštati će vas 20.000 $. Pa sada birajte! Ako poželite iznajmiti  kliknite ovdje!

Mi biramo samo gledanje slika ovog senzacionalnog stana, a vjerojatno će te i vi izabrati ovu opciju!

Uživajte!


Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori