Šareno

Ovo je dokaz koliko možemo kada hoćemo

lifeX.hr

ana rukavina

Kada nas ponese duh Božića i zajedništvo možemo stvarati čuda i premostiti sve nesuglasice i razlike. Upravo je tako bilo sinoć na koncertu „Želim život“ na glavnom zagrebačkom trgu gdje se okupilo više od 10.000 građana koji su svojim dolaskom podržali desetu godišnjicu rada Zaklade Ana Rukavina. Tijekom raspjevane glazbene noći, građani su pokazali solidarnost prema teško oboljelima u Hrvatskoj i svijetu te su humanitarni broj 060 9000 nazvali više od 200.000 puta i tako prikupili više od 1,25 milijuna kuna za daljnji rad Zaklade.

“Zahvaljujem od srca svim građanima koji su nam se pridružili večeras i proslavili s nama deset godina rada. Građani Lijepe naše još su jednom pokazali da imaju veliko srce prema teško oboljelima u Hrvatskoj i svijetu jer su svojim pozivima omogućili da Zaklada nastavi s misijom širenja Hrvatskog registra. Lijepo ja vidjeti kako se povećala broj potencijalnih darivatelja s početnih 150 na današnjih gotovo 53.000. Do sada su 64 osobe iz Hrvatskog registra darovale svoje matične stanice što za oboljele znači novu šansu za život, a nas potiče na još uporniji i ustrajniji rad kako bismo omogućili da se Anin san i dalje nastavi ostvarivati!” izjavila je Marija Rukavina, upraviteljica Zaklade Ana Rukavina.

Građani su uživali u hitovima poznatih glazbenika, poput Halida Bešlića, Psihomodo Popa, Opće Opasnosti, S.A.R.S.-a, Meritasa, Željka Samardžića, Vatre, Ivana Zaka, Maje Šuput, Colonie te Lane Jurčević.
Iz pozivnog centra u kavani Johann Franck građanima su se javljali i brojni prijatelji Zaklade, među kojima i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, predsjednik Hrvatskog sabora Božo Petrov, predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković te gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić.

Kada bi naši političari svi tako složni i društveno odgovorni bili i u svom svakodnevnom poslu i radili samo za dobrobit svojih građana gdje bi nam bio kraj. <3

Zaklada Ana Rukavina 2016 -  Krume Ivanovski -15

Zaklada Ana Rukavina 2016 - Mislav Mesek-92

 

 

 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori