Interier

Ovo je baš za poželjeti i to baš sada

lifeX.hr

1

Vrijeme je godišnjih odmora i mnogi od vas su na nekoj od lijepih obala i uživate u plavetnilu mora, mirisu bora i svim tim ljetnim čarolijama. Eto za potpuno uživanje ne bi bilo loše imati i ovako nešto.

Ova nevjerojanan ljetna kuća nalazi se u povlaštenom ambijentu  Coste Brave, u malom obalnom gradu Cadaquesu, Španjolska. Dom je vikend rezidencija na plaži s prekrasnim pogledom. Dvoetažna kuća ima veliki vrt koji vodi do jednog od brojnih uvala koje dijeli Cap de Creus. U prizemlju se nalazi dnevni boravak, s prekrasnim pogledom na more, kuhinja i dvije spavaće sobe s kupaonicama.

Obala se može vidjeti gotovo u svim dijelovima kuće, čak i kuhinju ima panoramski prozor koji uokviruje horizont. Glavna spavaća soba sa svojom kupaonicom nalazi se na gornjem katu. Čarobna svjetlost mediteranskog podneblja bila je inspiracija dizajnerice Marte Esteve.

Sve je utopljeno i nježnje boje koje daju prozračnost. Uz drvo kombinirane su pločice i podloge od škriljevca. Vlasnik očito uživa u svom domu uz knjige, jer je dnevna soba prepuna knjiga koje na otvorenim policama doprinose atmosferi opuštanja i odmora.

10 9 8 7 6a 5 4 3 2

 

via: onekindesing.com

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori