Ah ta ljubav

Ove stvari NE raditi u spavaćoj sobi

lifeX.hr

Kao što postoje mnoge stvari koje su vrlo poželjne za dobru atmosferu u vašoj spavaćoj sobi, ima i onih stvari što svakako trebate izbjegavati kakao bi život ispod plahti opet bio vruć!

Niste iskreni! Budite iskreni i ne glumite orgazme. Sigurno će se dogoditi situacija da ćete doći u iskušenje odglumiti orgazam, ali iz toga ne proizlazi ništa dobro. Kad odglumimo orgazam dajemo partneru lažne informacije o tome što nas uzbuđuje. Budite iskreni sa svojim partnerom i doći ćete do pravog orgazma u pravom trenutku.

Ispunjavate partnerove želje u kojima vam nije ugodno! Ako vaš partner ima fantazije, naravno da ćete željeti ostvariti njegove želje,  ali ako se osjećate ugroženi u tom procesu, dovesti ćete se u neugodnu situaciju. Takva situacija bi mogla pogoršati odnos između vas dvoje. Pobrinite se da budete spremni za nove, vruće avanture, ali budite sigurni da ste detaljno raspravili o tome gdje su vaše granice.

Svađanje u spavaćoj sobi! Spavaća soba treba biti mjesto za ljubavi. Nikada u krevet ne smijete otići ljuti na partnera. Naravno, može biti situacija  kada ste malo  umorni od vaše druge polovice, ali neugodne i ružne riječi izgovorene prije spavanja nikako ne. Bračni krevet nije ring već mjesto ljubavi i požude.

Pristajenje na rutinu! Kada ste duže vrijeme zajedno možete upasti u rutinu, a onda zapadnete u filozofiju da nikada više nećete imati dobar sex jer je dobar seks vezan za zaljubljenost, prošlost, bla, bla. Izbor je u vašim rukama. Žene su one koje vode događaje u spavaćoj sobi. Zagrlite ovu činjenicu i postanite vođa, oslobodite se i potražite nove izvore zadovoljstva. Uvijek ima prostora za bolje i više!

Nedovoljno druženje izvan spavaće sobe! Jedan od najvećih ubojica odnosa je nedostatak komunikacije između partnera. Istraživanja su pokazala da kada par ima dobru komunikaciju, dobra komunikacija je i ispod plahti. Provodite vrijeme zajedno i otkrivajte nove informacije o svom partneru. To je sjajan način da saznate što su to novi poticjaji u, i izvan spavaće sobe.

via:lovingyou.com

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori