Hoteli/restorani

Ovako doista možete zaboraviti na sve

lifeX.hr

 

floating-hotel-4

Nisu svi ljubitelji mora, sunca, plaža i gužve. Mnogi bi preko vrućeg ljeta radije pobjegli na neku mirnu rijeku ili jezero sa savršenim pogledom na šumu, planinu ili bilo što slično.

Ovaj projekt plutajućeg hotela namijenjen je baš za njih. Uz zajedničke plutajuće prostorije, recepciju, restoran, kafić, gosti imahu i posebno osmišljene apartmane. Svaki apartman je zapravo inovativno dizajniran katamaran koji se može lako odvojiti od pristaništa i polako otploviti, dopuštajući gostima da odaberu savršeno mjesto za svoj odmor.

Glavna ideja je omogućiti korisnicima da uživaju u prirodi plutajući na vrlo maloj brzini kako bi mogli doći do svog savršenog mjesta za kupanje, ribolov i savršen odmor od užurbane i stresne civilizacije. na ovaj naći svaki gost se može odmoriti stapajući s vodom, nebom i zelenilom oko sebe.

Morate priznati da je ovo odlična ideja. Mi imamo toliko divnih rijeka i jezera da bi nam ovako nešto svakako dobro došlo za prizvati turiste i na druga mjesta koja su za sada još uvijek nepravedno zaboravljena.

 

Floating-catamaran-2-yacht-design

floating-hotel-2

floating-hotel-3

Floating-hotel-architecture

Floating-hotel-design

via: saltandwater.rs

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori